Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkoskert kérdése:
Csajok, valakinek már volt része hármasban? Csak három csaj.
Figyelt kérdés
És, ha igen, akkor a pár tagjaként, vagy három különálló csajról volt szó? Hogy működik az ilyen? Mindig csak hallok felröppenni ilyen sztorikat, de olyan hihetetlen számomra... Köszi a válaszokat, L.2017. júl. 22. 07:53
1/10 anonim válasza:
Mi ez a nagy érdeklődés mostanában a 3-as leszbikus szex iránt? :D Ez már a sokadik ilyen kérdés a leszbikus kategóriában. :D Amúgy nem, nem volt még ilyenben részem, bár engem nem is vonz a 3-as szex. Azért mert érzelmes vagyok és birtokló, nem tudnám elviselni, ha valaki más is hozzáérne a páromhoz. Persze az úgy más, ha szingli vagyok és másik párhoz csatlakozom vagy ha mindannyian szinglik vagyunk, de ha kapcsolatban lennék nem mennék bele ilyenbe.
2/10 anonim válasza:
Nem volt, és nem is vonz. Olyannal nem tudok lefeküdni, aki iránt nem ézek semmit + akik ilyenbe belemennek azok általában laza erkölcsűek ami szintén taszít. Ha meg valaki előttem hozzányúlna a pádomhoz, annak eltörném a kezét.
3/10 anonim válasza:
Én benne lennék egy ilyenbe,de sajnos a leszbikusok nagy többsége nem ilyen.
4/10 anonim válasza:
Nekem még nem volt részem ilyenben, de én is benne lennék, de úgy, hogy hozzánk csatlakoznak.
5/10 anonim válasza:
Csókolózás volt csak hármasban, egyik csajszinak el kellett mennie, mert dolga volt. :(
25n
6/10 anonim válasza:
nekem volt részem hármasban poliamor kapcsolatban, mind a két lányba szerelmes voltam. 22/L/L
7/10 anonim válasza:
Volt. Mindegyikünk szingli volt nagyon jó.
8/10 anonim válasza:
Ilyesmit csak nagyon bevállalós bi csajok csinálnak..
10/10 anonim válasza:
volt. Egy jó 2-3évvel ezelőtt volt egy barátnőm, aztán megbeszéltük h mindketten kipróbálnánk. Nem volt rossz ezt semmiképp sem állitanám. Viszont nekem sokkal kényelmesebb kettesben, közelebb áll hozzám. Meg már max olyannak akiket nem ismerek, nem állok hozzájuk közel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!