Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy leszbikus lány lefeküdne egy fiúval?
azért az, mert a férfiak iránt semmilyen szexuális vonzalmat nem táplál, szerintem ez egyértelmű válasz...
23/F
Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy miért szeretnéd kipróbálni egy leszbikussal? Vagyis inkább úgy kérdezem (erre válaszolj mindenképpen, kérlek!):
Mit vársz egy leszbikus lánytól?
Mert tételezzük fel, hogy oké, egy leszbikus lány bele abba, hogy szexeljetek. VISZONT, mivel ő leszbikus, ergó nulla tapasztalata van férfiakkal, ÉS még hajlandóságot sem érez arra, hogy egyáltalán megpróbáljon kielégíteni egy férfit,-- szerinted te mennyire élveznéd vele az aktust? Ne sértsek meg egy lányt se ezzel, de sokkal rosszabb lenne vele, mint egy heteró szűz lánnyal.
:D Igen, igazad van! JOBB esetben csak a paprikás krumpli tökéletes receptjén gondolkodik :D
Egyébként engem tényleg érdekelne, hogy egy heteró férfi hogy képzeli az aktust egy leszbikus lánnyal, és milyen elvárásai vannak vele szemben. Nem a kérdező volt az első, akitől olvastam ilyen megnyilvánulást. Lehet majd ráveszem magam, hogy kiírjak erről egy kérdést. :D
Szerintem amúgy baromi szánalmasak és undorítóak ezek a kérdések, látszik, hogy az egész csak a pasik egójáról szól, arról, hogy ők akkora királyak, hogy simán meg tudnak dönteni leszbikusokat is, esetleg "kigyógyítani" őket a farkuk segítségével.
Nem, nem fog szexelni veled egy leszbi, főleg ha már felismerte és elfogadta a saját szexualitását.
Azt nem tudom, de velem lefeküdhetne egy csinos, gyönyörű, normál nagyságú mellű lány:D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!