Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok, akik a barátnőjükkel veszítették el a szüzességüket?
~leszbikus kategòria~
Mèg nem voltam se fiùval, sem pedig lànnyal. De ùgy nèz ki, hogy hamarosan megtörtènik a pàrommal a dolog aki làny. A kèrdèsem az lenne, hogy ugyanùgy fàjhat mintha egy fèrfivel lennèk?
Tudom, hogy a kettő nem pont ugyanaz, de itt is előfurdulhat vèrzès stb?
Igen van olyan lány.
Amennyiben átszakítja a szűzhartyádat, akkor igen. Vérezni is fog meg fájni is. Hogy mennyire az típus függő. 26 éves Lány
Az első barátnőmmel az elsők voltunk egymásnak :D Mármint egymással veszítettük el a szüzességünket. A szűzhártya átszakadása mindig vérzéssel jár, de mindenkinél változik a mennyiség.Nekem egy pár csepp volt, a barátnőmnek jóval több. A fájdalom mértéke is változó, nem lehet előre megmondani, hogy konkrétan neked mennyire fog fájni, de megfelelő előkészítéssel, elegendő előjátékkal,szükség esetén síkosítással illetve a barátnőd részéről gyengédséggel és folyamatos kommunikációval minimálisra csökkenthető, biztosan ki fogod bírni. Nekem nem fájt élesen, teljesen elviselhető volt, én ahhoz az érzéshez tudnám hasonlítani, mikor a fogorvosnál megkapod az érzéstelenítőt és foghúzáskor csak tompa,feszítő érzést érzel, csak ez azért kellemesebb. Ja, és első (pár) alkalommal ajánlatos csak a barátnőd ujjait használni, nem tudom szeretnétek-e segédeszközt használni, ha igen, elsőre akkor se azzal kísérletezzetek . Kéz és lábtörést :P
20/L/L
Köszi a válaszokat!! Remélem nekünk is jó lesz :D
De gondolom igen. Azért is izgulok kicsit, mert a párom jóval tapasztaltabb nálam, persze itt a korkülönbség is közrejátszik...na mindegy :D csak jó legyen 🤗🙄🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!