Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PTE gólyatábor után/ óta több felsős srác ajánlatot tett, hogy aludjak náluk a koleszban. Szerintetek éljek vele?
Figyelt kérdés
Én is srác vagyok , és nyíltan bisex. Viszont nem tudom hova tenni ezt, nem szeretnék esetleges megaláztatásokat.2017. jan. 22. 21:16
1/13 anonim válasza:
Nyugi Magyarországon nem olyan durvák az Egyetemek se a Gimik mint amit filmekben látsz hogy külföldön van... Van itt is szívatás de nem olyan gusztustalan módon mint kint..
2/13 A kérdező kommentje:
Azt tudom, tapasztaltam. Csak érdekelne , hogy ez komoly szexuális felh8vás vagy csak szívatás a srácoktól. :)
2017. jan. 22. 21:22
3/13 anonim válasza:
Csak, ha van kedved hozzá. De azért ne gondold, hogy rögtön akármit is akarna mind... Vannak csak simán jófej emberek is!
4/13 A kérdező kommentje:
Én nem gondolok semmit , csak az 5. srác írt már rám, hogy átmehetnék ott aludni. És én is srác vagyok. Tehát értitek..:)
2017. jan. 22. 21:25
5/13 anonim válasza:
Szerintem simán vállald be, hogy át mész és ott alszol. Viszont ne kezdeményezz. Várd meg, amíg ő adja tudtodra mit akar.
Ugyanis az is lehet, hogy nem szexet akar, hanem csak beszélgetést.
6/13 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom meg meglatom. :)
2017. jan. 23. 20:18
7/13 anonim válasza:
Szerintem fő a biztonság: ha nem ismered őket, akkor ne menj át hozzájuk. Majd ha kicsit jobban megismered őket (és szimpatikusak), akkor azután átmehetsz akár.
8/13 A kérdező kommentje:
Igazabol tabor ota ismerem oket , ott ismertem meg mindegyikuket.
2017. jan. 26. 10:15
9/13 anonim válasza:
Sok olyan srác van aki titkokban csinálná másik fiúkkal és az hogy te nyíltan biszex vagy, kapóra jön nekik.
10/13 A kérdező kommentje:
Ha esetleg van pécsi aki ezt látja, szivesen beszélnék vele a srácokról, akár név szerint is. A többieknek köszi a választ. :)
2017. jan. 27. 12:55
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!