Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajomnál alszik a barátnôje. A csajom leszbikus, a másik nem tudom. Aggódjak? Többi lennt.
Na szóval a barátnôm leszbikus, ami azt jelenti ugyebár, hogy csak a nökhöz vonzódik. Tudom, tudom.. az nem azt jelenti, hogy most mindegyikhez és nem lehetnek lány barátai, de én azértis parázok egy kicsit.. Ugyanis a legjobb barátnôjét át szokta hívni magához aludni és hiába esküdözik nekem, hogy nincs okom féltékenynek lennem, én túlságosan is félek attól, hogy nem csak aludni fognak.. Elvileg a másik csaj hetero, de akkor is.. Ez most pl olyan mintha pasim lenne és áthívna magához egy barátnôjét.. Szóljak neki érte? Hagyjam rá? Mit tegyek? Félek elveszíteni..
17/L
Neml kell aggódni,ha nem akarja megtenni nem teszi.
Saját sztori:a legjobb barátnőm biszex és kapcsolata van egy nővel.Én leszbikus vagyok és nem egyszer aludtunk kettesben.Semmi sem törtémt köztünk.A párja rám nem is féltékeny,hiszen csak barátok vagyunk.
Ne parázz nem tesz jót a kapcsolatnak.
5. Válaszoló vagyok nem kellett könyörögnöm hogy lefeküdjenek velem aki kalandvágyó az kipróbálja és szó nélkül meg is tették hagyták hogy azt csináljak velük amit akarok....
Ez szerintem ember függő
És mi nem tudjuk milyen ember a barátnőd. Ha kételkedsz már valami nem stimm
Pusszancs 20ll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!