Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A csajomnál alszik a barátnôje...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajomnál alszik a barátnôje. A csajom leszbikus, a másik nem tudom. Aggódjak? Többi lennt.

Figyelt kérdés

Na szóval a barátnôm leszbikus, ami azt jelenti ugyebár, hogy csak a nökhöz vonzódik. Tudom, tudom.. az nem azt jelenti, hogy most mindegyikhez és nem lehetnek lány barátai, de én azértis parázok egy kicsit.. Ugyanis a legjobb barátnôjét át szokta hívni magához aludni és hiába esküdözik nekem, hogy nincs okom féltékenynek lennem, én túlságosan is félek attól, hogy nem csak aludni fognak.. Elvileg a másik csaj hetero, de akkor is.. Ez most pl olyan mintha pasim lenne és áthívna magához egy barátnôjét.. Szóljak neki érte? Hagyjam rá? Mit tegyek? Félek elveszíteni..

17/L

2017. júl. 11. 17:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

Neml kell aggódni,ha nem akarja megtenni nem teszi.

Saját sztori:a legjobb barátnőm biszex és kapcsolata van egy nővel.Én leszbikus vagyok és nem egyszer aludtunk kettesben.Semmi sem törtémt köztünk.A párja rám nem is féltékeny,hiszen csak barátok vagyunk.

Ne parázz nem tesz jót a kapcsolatnak.

2017. júl. 11. 21:40
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, fõleg az utolsónak. Mentek a zöld kezek :D
2017. júl. 12. 00:25
 13/18 anonim ***** válasza:
na megcsalt?
2017. júl. 12. 06:44
 14/18 A kérdező kommentje:
Pont ezert parázok. Nem tudnám meg. Nem tudhatom.
2017. júl. 12. 08:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Mondtam ne parázz rajta!Semmi értelme ,ha nem akar veled lenni akkor elhagy nem megcsal.Ha veked minden jó,nem fog mással lenni.
2017. júl. 13. 06:44
 16/18 anonim ***** válasza:

5. Válaszoló vagyok nem kellett könyörögnöm hogy lefeküdjenek velem aki kalandvágyó az kipróbálja és szó nélkül meg is tették hagyták hogy azt csináljak velük amit akarok....

Ez szerintem ember függő

És mi nem tudjuk milyen ember a barátnőd. Ha kételkedsz már valami nem stimm

Pusszancs 20ll

2017. júl. 14. 17:45
 17/18 A kérdező kommentje:
Hát a múltban többször is félrelépett, de nem velem.. Ezért félek, mert eléggé hûtlen fajta, viszont most másnak látszik és iszonyúan szeretem.
2017. júl. 14. 18:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Egy bőlcs tanács a látszat néha csal ismerd ki nemcsak a jó hanrm a rossz oldalat is
2017. júl. 14. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!