Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajomnál alszik a barátnôje. A csajom leszbikus, a másik nem tudom. Aggódjak? Többi lennt.
Na szóval a barátnôm leszbikus, ami azt jelenti ugyebár, hogy csak a nökhöz vonzódik. Tudom, tudom.. az nem azt jelenti, hogy most mindegyikhez és nem lehetnek lány barátai, de én azértis parázok egy kicsit.. Ugyanis a legjobb barátnôjét át szokta hívni magához aludni és hiába esküdözik nekem, hogy nincs okom féltékenynek lennem, én túlságosan is félek attól, hogy nem csak aludni fognak.. Elvileg a másik csaj hetero, de akkor is.. Ez most pl olyan mintha pasim lenne és áthívna magához egy barátnôjét.. Szóljak neki érte? Hagyjam rá? Mit tegyek? Félek elveszíteni..
17/L
Elhiszem, hogy féltékeny vagy, de szerintem felesleges. Nem hinném ,hogy megakarna csalni, csak a barátnőjével szeretne lenni.
19/L
"en fektettem mar le hetero noket"
És, voltak, akiknek nem kellett könyörögni, hogy lefeküdjenek veled? :O
Mert én nem nagyon nézném ki a hetero nőkből, hogy egy másik lánnyal feküdnének le... :O
L/L
Nyilván nem ismerem a barátnőd, így csak saját példát tudok felhozni. Egyik barátnőmnél minden hónapban egyszer biztos alszok, sőt, legjobb barátom (aki szintén heteró) is aludt már nálunk 4-5 alkalommal, soha nem volt senki, senki nem mászott a másikra, meg sem próbálta.:)
Szerintem ne kérdezd meg,meg ne vond kérdőre semmiképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!