Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Nektek mennyi idő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyi idő múlva égett ki a szerelem a kapcsolatotokban?

Figyelt kérdés

Volt hogy később fellángolt?

Mik váltottak ki azt esetleg hogy újra belé estetek? És mitől múlt el szerintetek?

Az a problémám hogy másfél éve kapcsolatban vagyok és már nem érzem a szerelmet, ráadásul néha azon kapom magam, hogy van egy másik lány akiért oda vagyok kicsit, de nem történt vele semmi, 'ár nem is beszélünk.

Egyebkent minden rendben a barátnőmmel és velem nem veszekszunk és lassan össze is akarunk költözni.

2017. jún. 13. 22:50
 1/2 Orultseg123 ***** válasza:
46%

Ugyanezt ereztem en is a volt baratomnal, masfel ev utan. Ido teltevel szakitottam vele, de nekem nem volt olyan aki tetszett.

Egyszeruen ki abrandultam belole. A szex sem volt valami jo vele. Ugyereztem nem ert meg. Szerintem beszelj a baratnoddel es mond el mit erzel, a csajokrol ne beszelj!

Hany evesek vagytok?

L17

2017. jún. 13. 23:04
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Partnerspecifikus, volt, hogy pár hónap, volt, hogy 1-2 év után, a jelenlegi párommal 6 éve együtt vagyunk és még mindig nem égett ki. Hallottam már olyanról, hogy újrafellángolt később, de érezned kell, hogy ő-e az igazi,illetek- e egymáshoz. Ha úgy érzed nem ő az igazi,nem érzed, hogy nem akarod elveszíteni, hogy harcolnál érte, akkor váljatok el békésen.De ha azt érzed,hogy az ellaposodás ellenére, valahol mélyen még szereted, ha hosszútávon nem tudnád elképzelni az életed nélküle, ha hajlandó vagy, és úgy érzed meg is érné kompromisszumokat kötni, dolgozni a kapcsolatotokon, akkor ne engedd, hogy tovább fásuljon a szerelmetek.

Először is beszéljétek meg alaposan,őszintén az érzéseiteket.De ne veszekedjetek, hallgassátok meg egymást:-) Tehát mondd el őszintén, hogy mit érzel, és ő is mondja el, hogy ő mit szeretne, hogyan érez irántatok. Ha úgy döntötök együtt akartok maradni,akkor próbáljátok visszacsempészni a romantikát a hétköznapokba is, csináljatok közös programokat, menjetek vacsorázni, sétálni, beszélgessetek,esténként legyetek kettesben. Bókoljatok többet egymásnak, ajándekozzátok meg egymást apróságokkal, a hétvégéken, ha van lehetőségetek menjetek együtt kirándulni,wellsessezni, vagy csak vásároljatok be előre és töltsétek együtt, kettesben a hétvégéket, a nyár végére vegyetek ki szabadságot és menjetek el valahová nyaralni,ahol kiszakadhattok a monoton hétköznapokból, pihenjetek,szórakozzatok,kapcsolódjatok ki, hangolódjatok egymásra.Esetleg kereshettek valami közös hobbit, sportot,ami mindkettőtöket érdekel és szintén közelebb hoz titeket egymáshoz.A lényeg, hogy minőségi időt töltsetek együtt,nem a tévé meg a gép előtt ülve, hanem, egymással foglakozzatok, és kulcsfontosságú az őszinte kommunikáció. Újra ismerjétek meg egymást, újra szeressetek egymásba.

2017. jún. 14. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!