Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem egy nőnél, akinek eddig csak nőies barátnői voltak, ha én butch vagyok?
hát van aki elején lepattint, ha azt mondod fiús vagy, tapasztaltam sajnos :D de a barátnőm is pl. nőies nőkre bukik, mégis összejöttünk, sőt látni sem akar engem lányosan :D
ez azért sok mindentől függ... belső tulajdonságok megfognak-e, igényesség meg mindenképp fontos
Fú tök őszintén, nem unjátok még ezt a kérdést? :( Naponta van ilyen, hogy ki szereti a fiús, ki a nőies lányokat. Nem siemrjük a másik felet, nem tudjuk mit gondolhat, vag bejön neki, vagy nem.
Kérdező, ha a másiknak nem jönnek be a maszkulin vonások, akkor ha a fejedebn pörögsz, akkor se lesz belőle semmi. Nekem pl. nem jönnek be a fiús lányok, nekem kell, hogy legyen a másikban egy kis nőeis báj, kacérság, tűz, legyenek meg a szép kerek formák. Szó nincs arról hogy egy kikent-kifent csinibaba legyen, nagy mellekkel és fenékkel, smink stb., egy nő ugyanolyan szép egy pólóban-farmerban is, smink nélkül. Csak legyen nő külsőre és belsőre is.
Akárhány butchot én láttam, a legtöbbnek mondjuk egész korrekt stílusa volt, belsőleg is biztos egy tündérvirág, csak nekem állandóan az a benyomásom van, hogy egy tinifiúra hasonlít szinte mind. Nem tehetek róla. Nem bántásnak szánom amúgy, félre ne értsd.
Általánosságban meg igaz, hogy ismerd meg és aztán eldől, van-e esélyed, tökmindegy, ki milyen nemű vagy stílusú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!