Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csaltál már meg valakit? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltál már meg valakit? Vagy téged csaltak már meg?

Figyelt kérdés
Sztorit is irjatok.Leszbikus kategória.

#megcsalás #hűség #csalódáa
2017. jún. 12. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Volt egy kapcsolatom, nem is nevezném annak, inkább egy kaland vollt (a másik személy részéről). Velem csalta meg a vőlegényét, akivel végül szakítottak. Ő akkor 32 volt én 17. 2 évig voltunk együtt, ami alatt persze nem lehettünk együtt igazán. Nekem akkor volt egy 15 éves lány, aki nagyon tetszett, de nem lett vele komolyabb. Szerintem nagyon rossz dolog megcsalni valakit, és persze megcsalva lenni.
2017. jún. 12. 16:15
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Én jártam egy 20 éves csajjal, akit megcsaltam, mert hamar elment, így kerestem egy másikat, akivel sokáig bírtam. És azóta is vele csalom a 20 éves nőmet :) Büszke vagyok rá csak meg ne tudja... :P 18/N
2017. jún. 12. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
#2, ez trollkodásnak elég gyenge volt.:D Leszbikusoknál miért számítana, ki milyen hamar megy el? Nincs farka egyiküknek sem, ami petyhüdtté válhatna egy orgazmustól.
2017. jún. 12. 19:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Az utolsó két kapcsolatomban voltam hűtlen. Az egyiknél csak csók történt, de több alkalommal, egy kisebb románc alakult ki. A másik mellett lefeküdtem valakivel, de csak egyszer. Nem tiszteltem eléggé egyiket sem, amit pedig -csunyán mondva- maguknak köszönhetnek. Sajnos így működök, ha egyszer elveszíti valaki a bizalmam, önhatalmúlag úgy érzem, hogy bármit megtehetek vele. A jelenlegi párom, ha csalódást okozna, akkor sem tudnám megbántani, maximálisan tisztelem őt, és mivel kellő intelligenciával rendelkezik, így tudom, hogy bármit tesz, annak oka van, és sosem lesznek gyenge jellem gyanánt amatőr húzásai. Emiatt nekem sem fordul meg a fejemben. :)
2017. jún. 12. 19:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem nem tul egyenes dolog
2017. jún. 17. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!