Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők akik csalták már meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik csalták már meg pasijukat?

Figyelt kérdés
Mért tettétek? Kiderült-e?
2016. jún. 23. 11:22
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Es olyan nok, akik meg akarjak csalni a parjukat?
2016. jún. 23. 11:28
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Volt. Azért mert rajta kaptam a Lakótársunkkal nem vette észre hogy be nyitottam csináltam képet kettőjükről. Én magam mondtam el neki hogy meg csaltam. Szét volt akadva. Szó szerint sírva fakadt hogy miért tettem ezt vele. Meg mutattam neki a képet. Leverte a víz. Dadogot Próbálta meg Magyarázni. De én fogtam magamat és ott hagytam p.csába. 22 N
2016. jún. 23. 11:57
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Mert élveztem vele egy párkapcsolat stabilitását és biztonságát, de szexuálisan nagyon keveset nyújtott és szakítani nem volt kedvem
2016. jún. 23. 12:19
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Mekkora féreg vagy utolsó.
2016. jún. 23. 12:47
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

Tudom

Most hogy ezt tisztáztuk remélem túlléphetünk ezen

2016. jún. 23. 13:11
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Én se akartam egyedül maradni,meg izgis volt. A szeretőmtől meg mindent megkAptam szex terén és ez ìgy jó volt! 25/N
2016. jún. 23. 13:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen megcsaltam mert a kommunikácio ellenére képtelen volt kielégiteni és nem volt hajlando feldolgozni ,hogy elakarom hagyni .
2016. jún. 23. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!