Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők akik csaltak már meg férfit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik csaltak már meg férfit?

Figyelt kérdés
Mert tettetek?
2015. dec. 9. 17:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Már semmi szex nem volt 1 éve.
2015. dec. 9. 17:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem volt szex évek óta.
2015. dec. 9. 17:16
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Esetleg akkor ki kéne lépni a kapcsolatból?
2015. dec. 9. 17:20
 4/11 anonim ***** válasza:
56%
3: Esetleg a kérdésre válaszolnál?
2015. dec. 9. 17:22
 5/11 anonim válasza:

Bántott szóban, megpofozott miután rákérdeztem hogy tényleg megcsalt e. Aztán röhögve annyit mondott: igen, valami probléma?! Nálam itt telt be a pohár. Udvarolt már akkor valaki, én kapva kaptam az alkalmon és megtettem. Aztán amikor ketten elmentünk egy falubeli szórakozóhelyre, odamentem ahhoz a férfihoz akivel megcsaltam, és az összes ember előtt aki ott volt, közöltem vele hogy ezt azért kaptad mert megcsaltál, megpofoztál és megszégyenítettél... Mondhatom mennyire tetszett neki.

Igazából a poén az egészben az, hogy azóta együtt vagyok azzal a férfival akivel megcsaltam. lassan már egy éve! :)

2015. dec. 9. 17:30
 6/11 anonim ***** válasza:
11%
Mert szar volt a szex
2015. dec. 9. 17:55
 7/11 anonim ***** válasza:

De basszus!Miért nem szakítottatok akkor,ha a szex nem működött?! Bár ezen még lehetne javítani,ha hajlandó a másik fél is alkalmazkodni,de megcsalni b.aszki,ez undorító!!!

Jaj,bocsánat nem a kérdésedre válaszoltam,mert én akármilyen szarul működő kapcsolatba is kerültem,sosem csaltam meg a másik felet,mert ez rohadt gusztustalan.

2015. dec. 9. 18:00
 8/11 anonim ***** válasza:
7: Most jobb a kis erkölcsös lelkedned? Ettől nem lesz semmi se jobb, se rosszabb.
2015. dec. 9. 18:01
 9/11 anonim ***** válasza:
46%

A megcsalást racionalizálni kell. Az igazsággal magaddal kapcsolatban nagyon nehéz szembenézni.

Szembenézni azzal, hogy nem tudtam a puncit a bugyiban tartani? Szembenézni azzal, hogy gyáva voltam a szakításhoz? Szembenézni azzal, hogy valamit akartam és kaptam is a másik féltől(figyelmet, gondoskodást etc), de visszaadni (hűséget pl) már nem ment- magyarán kihasználtam?

Nem. Ez mind nagyon nehéz. Mennyivel jobban néz ki, ha a másikra fogjuk? Valamit nem kaptam meg! Nem volt jó a szex! Nem törődött velem eleget!

Ezeket a dolgokat mind tudod, a másik nyílt kártyával játszik. A kezedben van a döntés joga. Nem tetszik? Beszélj vele? Nem változik? SZAKÍTS.Aztán kefélgethetsz akivel akarsz.

A megcsalás viszont egy rejtett dolog, szerintem a megcsalásoknak a nagyrésze sosem derül ki. Magyarán szólva míg neked megvan az informált döntés joga, addig ezt a másiktól elveszed.

A kérdésre a válasz:

Nem tettem még.

2015. dec. 9. 18:08
 10/11 anonim ***** válasza:
67%

Őszintén szólva azokhoz beszélek akik megcsalták férjüket/feleségüket .. szánalmas... inkább meg csaljátok mint hogy megoldjátok a problémát együtt ketten aztán meg habogtok hebegtek a boldogtalan életről gratulálok a legtöbben megérdemlitek ^^

Persze akit ver a férje vagy ennyire eltorzult a kapcsolat azt meglehet érteni ha ott hagyja azzal nincs olyan nagy probléma.

2015. dec. 9. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!