Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pofoztál meg férfit? (Nőknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pofoztál meg férfit? (Nőknek szól)

Figyelt kérdés
Utána kaptál Te is,vagy a pasi tűrte és benyelte?
2015. nov. 30. 19:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Igen, benyelte. De volt, hogy kaptam én is. De szerencsére már vége a kapcsolatunknak

18 L

2015. nov. 30. 20:09
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

Egyszer mentem ki a moziból és a páromra vártam, mert ő elment a wc-re. A klotyóból kijövő pasi meg megmarkolta a fenekem, ezzel a kísérettel: "de jó kis segged van". Felpofoztam. Megpróbált visszaütni, de kraw magázok, így elhajoltam és sípcsonton rúgtam. Volt ott két biztonsági, akik látták az esetet (ez kb 4 mp alatt játszódott le) és elvitték a delikvenst. Ráadásul még neki állt feljebb.

Páromnak mondom hogy mi történt, csak ennyit mondott: "jól harcoltál" :D

24/l

2015. nov. 30. 20:37
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen és igen. Nem volt kellemes szakítás…
2015. nov. 30. 20:40
 4/13 anonim ***** válasza:

Igen. Amikor a barátom közölte, hogy ő nem tervez tovább velem, inkább elköltözik, akkor elcsattant egy pofon. Ő pedig reflexből vissza. Kell mondanom, hogy utána annyira nem bántam, hogy nem látom?

Máskor igazából csak viccből adtam pofont pasinak. De nem is igazi pofont :)

2015. nov. 30. 20:56
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

# 2

Akkor pechje volt a pasinak, hogy nem mondjuk a vízibalettől lett formás a feneked. :-))

Hogy a kérdésre is válaszoljak, nem, nem pofoztam még meg senkit. Szerintem valószínűleg csak önvédelemből tudnék ütni, de egy olyan helyzetben egy pofonnál komolyabb dologhoz kéne folyamodni. (De soha ne legyen rá szükség.)

2015. nov. 30. 21:08
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
Persze, hogy pofoztam. :D
2015. nov. 30. 21:26
 7/13 anonim ***** válasza:
59%
egyszer, véletlenül, mert a barátom nagyon megijesztett és én reflexből felpofoztam. utána még ő sértődött meg, hiába mondta, hogy nem direkt volt, minek ijesztgetett...
2015. nov. 30. 22:01
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Először én kaptam aztán vissza adtam a többit már nem írom le...:D Meg volt,hogy én ütöttem meg barátomat,mert kiderült,hogy hazudozott össze-vissza.Nem vagyok pofozkodós amúgy,de azt akkor muszáj volt.
2015. dec. 1. 10:47
 9/13 anonim ***** válasza:

nekem eddig az összes nőm megpofozott.

tűrtem mindegyiket

2015. dec. 2. 11:24
 10/13 anonim ***** válasza:

hát én elég pofozgatós vagyok :D gondolom a vérmérsékletem miatt is, nagyon gyorsan mérges leszek és nagyon fel is megy a pumpa

a barátaim általában az ellentéteim, nyugodt típusok és nem ütnek vissza soha nem történt ilyen.

bevallom, volt amikor abszolút nem volt jogos,és utána a nyakába is ugrottam és szanaszét puszilgattam

(egyébként egyik sem nagy erőből jövő pofonok voltak)

2015. dec. 2. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!