Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyire zavarja ez a lányokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavarja ez a lányokat szex közben?

Figyelt kérdés
Milyen típusú nuni az amihez nem nyulnatok hozzá lányok ? Nekem cicás van szerintetek ez hátráltató tényező a tarskeresesben?

#Szex-leszbikus
2017. jún. 9. 15:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

van egy leszbi lánybarátom, ő como con meg stb con okra jár ott általában szép számmal vannak bi és leszbi csajok.. csak hát oda kockának is kell lenni.

amúgy én pasiként is arra szavazok, hogy legyen akármilyen az a nuni és megnyalogatom... 1 dolog, a mikroszkopikus csiklójú soha nem élvezik a szexet nőktől mentsen meg az isten...

2017. jún. 9. 18:39
 12/19 A kérdező kommentje:
Arra érted h nem szereted ha pici a csikloja a nőnek? :d
2017. jún. 9. 18:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Én a nővel szeretkezem, nem egy puncival, tehát ha a nő tetszik mindegy milyen a puncija. Max annyi az igényem, hogy szőrtelen legyen, más nem lényeg.
2017. jún. 9. 22:51
 14/19 anonim ***** válasza:
65%
A heteró lányokat meg csak a mikropéniszű pasiktól mentse meg az isten.Meg a lúzeretők,akik kínjukban már a leszbikusság kategóriába írogatnak.
2017. jún. 10. 14:17
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Igen arra értettem,vannak csajok akiknek olyan pici a csiklójuk,hogy szinte meg se talállni, 2 ilyen nővel volt eddig dolgom, és mindkettőnél hiába törtem magam bármivel, csak színlelték, hogy jó...
2017. jún. 10. 16:29
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted kit érdekel ez, főleg ebben a kategóriában?De nyílván ha lenne kinek elmondanod nem ide írogatnál...Szánalmas:(
2017. jún. 10. 16:35
 17/19 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már, nincs olyan formájú punci, amilyenhez ne nyúlnék szívesen.:D A fertőzöttség vagy a karban nem tartott fanszőrzet lehet akadály, de mindkettő ellen könnyen lehet tenni.
2017. jún. 10. 16:35
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm megnyugodtam :)
2017. jún. 10. 23:38
 19/19 anonim ***** válasza:

Baranyai vagyok es bi.

:)

En is az összkêpet nézem meg inkâbb.

2017. jún. 12. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!