Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyire zavarja ez a lányokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavarja ez a lányokat szex közben?

Figyelt kérdés
Milyen típusú nuni az amihez nem nyulnatok hozzá lányok ? Nekem cicás van szerintetek ez hátráltató tényező a tarskeresesben?

#Szex-leszbikus
2017. jún. 9. 15:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Az milyen?
2017. jún. 9. 16:14
 2/19 A kérdező kommentje:
Más néven salátás?
2017. jún. 9. 16:15
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Hmm.. kevés olyan van amit nem lehetne megkívánni szerintem. Ápolt tiszta legyen. Számomra ennyi a kritérium. Meg ne egy dzsungel :)
2017. jún. 9. 16:26
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nem kategorizálok, én megmondom őszintén, csak azóta vagyok tisztában ezekkel a nemiszerv - kategóriákkal, mióta olvasom a GYK szexualitás kérdéseit. Előtte soha nem hallottam még ilyeneket. Én a legszebb szóval is leszarom, hogy milyen a párom, partnerem nemiszerve, mert... Mert nem tudom, nem érdekel. Engem az érdekel, hogy hogyan reagál a partnerem, hogyha megérintem valamilyen formában.

Két típusú van, amihez nem nyúlnék: az ápolatlan ( mosatlan ), vagy a fertőzött. Nekem jöhet cica, baba, saláta, szőrös, fazonos, csupasz, csontos, duci, full átlagos, meg fogalmam sincs még milyen van... És merem kijelenteni, hogy sok lány van még, aki hozzám hasonlóan vélekedik!

2017. jún. 9. 16:32
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hozzaszolasokat :)
2017. jún. 9. 16:35
 6/19 anonim ***** válasza:

Bár én nem vagyok leszbikus, csak biszex, de ahogy az egyik válaszoló is írta, mielőtt a gyakorit ismertem volna, én sem hallottam azelőtt, hogy salátap.nci. :)

Legyen ápolt és tiszta, a többi nem érdekel.:)

Illetve nálam alap saját részről a szőrtelenítés és örülök, hogy akikkel eddig dolgom volt, ők is így gondolták.:)

2017. jún. 9. 16:52
 7/19 A kérdező kommentje:
Nektek amúgy hogy sikerült megismerkedneket más lánnyal? Bevalom egy ideje probalkozok vele de lassan 1 éve h nem sikerül semmi. Baranyaban élek itt nem tudok róla h nagyon sok ilyen típusú nő lenne.. Igazából lányos lány vagyok nem tartom magam csúnyának :D de valahogy meg sose jutottam el odáig h legyen valami :)
2017. jún. 9. 16:57
 8/19 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik, akivel szexeltem, ő a legjobb barátnőm volt, akivel egyszer nagyon felöntöttünk a garatra és hát ő hozta fel a dolgot.

A másik pedig egy ismerősöm, akivel beszélgettünk a témáról, így tudtuk a másikról, hogy voltunk már mindketten lánnyal és szintén egy alkoholos estén történt, hogy megtörtént a dolog.

2017. jún. 9. 18:22
 9/19 anonim ***** válasza:

3-as vagyok. Az interneten tudsz ismerkedni. Van társkereső, meg ahogy én láttam itt is ismerkednek a lányok meg fiúk. :) viszont ha lehet figyelj oda mert sok a kamus meg a pasi is mindenhol :)

Személyesen csak olyan bulihelyeken tudsz javarész ismerkedni vagy aki konkrétan felvállalja.

2017. jún. 9. 18:23
 10/19 A kérdező kommentje:
Hát az interneten való ismerkedés elég szar... Badoon próbáltam de rengeteg kamuprofil van
2017. jún. 9. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!