Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarja ez a lányokat szex közben?
Én nem kategorizálok, én megmondom őszintén, csak azóta vagyok tisztában ezekkel a nemiszerv - kategóriákkal, mióta olvasom a GYK szexualitás kérdéseit. Előtte soha nem hallottam még ilyeneket. Én a legszebb szóval is leszarom, hogy milyen a párom, partnerem nemiszerve, mert... Mert nem tudom, nem érdekel. Engem az érdekel, hogy hogyan reagál a partnerem, hogyha megérintem valamilyen formában.
Két típusú van, amihez nem nyúlnék: az ápolatlan ( mosatlan ), vagy a fertőzött. Nekem jöhet cica, baba, saláta, szőrös, fazonos, csupasz, csontos, duci, full átlagos, meg fogalmam sincs még milyen van... És merem kijelenteni, hogy sok lány van még, aki hozzám hasonlóan vélekedik!
Bár én nem vagyok leszbikus, csak biszex, de ahogy az egyik válaszoló is írta, mielőtt a gyakorit ismertem volna, én sem hallottam azelőtt, hogy salátap.nci. :)
Legyen ápolt és tiszta, a többi nem érdekel.:)
Illetve nálam alap saját részről a szőrtelenítés és örülök, hogy akikkel eddig dolgom volt, ők is így gondolták.:)
Nekem az egyik, akivel szexeltem, ő a legjobb barátnőm volt, akivel egyszer nagyon felöntöttünk a garatra és hát ő hozta fel a dolgot.
A másik pedig egy ismerősöm, akivel beszélgettünk a témáról, így tudtuk a másikról, hogy voltunk már mindketten lánnyal és szintén egy alkoholos estén történt, hogy megtörtént a dolog.
3-as vagyok. Az interneten tudsz ismerkedni. Van társkereső, meg ahogy én láttam itt is ismerkednek a lányok meg fiúk. :) viszont ha lehet figyelj oda mert sok a kamus meg a pasi is mindenhol :)
Személyesen csak olyan bulihelyeken tudsz javarész ismerkedni vagy aki konkrétan felvállalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!