Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szeretitek a lányokat orálisan kényeztetni?
De, engem zavarnak a szagok és az ízek is.
Különösebben nem szeretem, de ha ő engem leszop, akkor evidens, hogy én is kinyalom akármilyen íze is van, a szagot meg eltünteti a szappan - talán meglepő módon :D :P
ha igényes vagy és tisztálkodtál előtte és nincs semmi betegséged, akkor szerintem nincs gond ott lent :)
én pl szerettem szájjal csinálni az exeknek :)
24F
Szerintem egyáltalán nem hülye a kérdés.
Eddig minden lány puncijának más szaga volt és van, akié tetszett, van akié meg kevésbé. Nyilván ezt úgy mondom, hogy mind ápolt volt. Még mindig várom azt a csajt, akinek olyan igazán puncis punciszagú a puncija :D Mert az eddigiek annyira nem jöttek be nekem. Ha közvetlenül előtte alaposan megmosod sima vízzel és nem vmi PÁLMOLÍVIÁÁÁVAL meg hasonlók :D , akkor kellemesebb. Kössetek bele az "akié"be :D mer nagggggggyon mágyárossss...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!