Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak milyen előjátékot élveztek a legjobban? Milyen pózokat kedveltek? Hogyan szeretitek kényeztetni a nőt?
Partnerfüggő extrém amíg nem okos komoly sérülést is jöhet (úgy általában szexben is), bizarrban vannak erős határok.
Könnyebb hogy mit nem szeretek, mi megalázó, és és ami monoton. És a sötétet, a félhomály jöhet. És inkább paplanon, mint paplan alatt. De a fotel, szék, kád, zuhanyzó, konyhapult, ... mind jó. A kanapé meg a legjobb, mindenre alkalmas és több tucat plusz pózra.
Nekem mindegy csak ne szopjanak!
En viszont rettentoen szeretek nyalni....
Az én kedvenc előjátékom, amikor ruhában kezdjük egy forró szenvedélyes csókkal, majd közben levetkőztetjük és kézzel izgatjuk egymást.
Ha már kellően forró a hangulat, a lány lefekszik, és én orálisan kielégítem.
A szexben több pózt is szeretek, de a kedvencem amikor a partner hanyatt fekszik, én elé térdelek, és a lábát megfogva, vagy a nyakamba téve hatolok belé. De szeretem hátulról is, azt is amikor én vagyok alul, és még sorolhatnám ezeknek a variációit...
A kényeztetések közül nagyon szeretem még a Yoni masszázst, igazán élvezem ha látom az élvezetet a partner arcán.
Ami az orális szexet illeti én szívesen adom, de kapni kevésbbé szeretem. Ha már eljutunk a teljes meztelenségig, akkor inkább a lába köze mint a szája, viszont ha nem akar szexet, de szeretné, hogy én elmenjek, és megválaszthatom, hogy hogyan, akkor én a lábbal történő kielégülést választanám inkább.
Előjáték: Érzékenyen végigsimít, nyalogatja a farkam.
Póz: Hagyományos misszionárius.
Kényeztetés: Orálisan. Puszilgatom, nyalogatom a punciját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!