Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szeretitek a lányokat orálisan kényeztetni?
Figyelt kérdés
Nem zavarnak titeket a szagok vagy bármi? Szeretitek is csinálni vagy ez egy fajta kötelesség inkább?2017. máj. 11. 17:12
11/15 anonim válasza:
Volt egy exem, akinek nagyon szerettem. De úgy általában semleges. A szagok viszont minden esetben zavarnak.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. máj. 12. 01:07
13/15 anonim válasza:
Nagyon szeretek nyalni, akár többször egymás után csúcsra juttatni a páromat. Egy tiszta punci íze és illata számomra csodálatos :) Anno az első barátnőm eleinte nem igényelte, mindig én kértem, hogy hadd csináljam neki, mert imádom. Szerencsére idővel sikerült megkedveltetnem vele.
28F
14/15 A kérdező kommentje:
Akkor ahogy látom a fiúk csak egy kicsi része van úgy azzal h egyfajta viszonzásképp csinálja csak a lánynak pedig nem szereti csinálni. Nos a páromnál eddig ellenkeztem emiatt. De ha ő is szeretné. Csak a saját magam hülyeségei miatt ellenkeztem eddig. Tiszta és ápolt vagyok mindig de nemtom a saját illatom nekem ott furcsa lent de lehet aztán csak nekem. Végülis nem nekem kell tetszenie
2017. máj. 12. 12:44
15/15 anonim válasza:
Imádom a szagát is és az ízét is. De főleg az szeretem, amikor vonaglik a kis teste, simogatja a fejemet, és az arcomhoz szorítja a combjait.
Megyek is, dolgom van, hallom megfürdött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!