Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok ti mit érzetek amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit érzetek amikor megláttok egy péniszt?

Figyelt kérdés

Engem nagyon felizgat de nem sexuálisan.Szeretém megfogni,érezni,hogy milyen lehet vele pisilni,stb.

De a nemző funkciója egyáltalán nem izgat,ahogy a fiúk sem.

27/N/L

2017. jún. 8. 00:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok transzszexuális.

Nincsen férfias dolgaim az életben,nem is nézekki férfiasan. (mondjuk elég domináns vagyok,de szerintem ez nem számit,pláne mivel egy kapcsolatban mindig van egy irányitóbb fél.)

És tapasztalataim/besuélgetéseim alapján elég sok (hetero) nő kiprobálná a férfi létett,vagy csak magát a péniszt. Én magam is kíváncsíságként könyvelem el.

Nem akarnék férfi lenni,valahogy sokkal kötötebbek meg szigorúbb velük a világ.

Meg valahogy velünk is elfogadóbbak (bár már a csapból is leszbik folynak).

Amugy sem a férfi sem a női test látványával nincs bajom (legalábbis ha minimum egészséges)

test-test szervek-szervek csak ott ott van a pénisz. olyan "praktikusnak" tűnik...bár nem nézki túl jól úgy megtöri a test sziluettjét.

ui:nem kérek privátot,nem akarom megfogdosni random pasik kukiját. ha akarok fogni arra van alany.

2017. jún. 8. 22:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Kíváncsiságból megnézem, de amúgy nem vált ki belőlem szexuális vágyat.

28N

2017. jún. 9. 19:21
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de egyedülálló nőként bárki kérvényezheti a mesterséges megtermékenyítést, a spermabanknak nem kötelező beszámolnunk arról, hogy egyébként lányokkal szexelünk és élünk együtt. Persze nem ingyenes a mulatság, és alá is vetik jó pár vizsgálatnak azt, aki jelentkezik rá, de ettől még igenis lehetséges (tudom, mert van női ismerősöm, aki éppen ezen megy át, ő hetero ugyan, de jó ideje nincs már senkije).

Illene tájékozódni, mielőtt baromságokat terjesztenél széles körben.

Bocsánat az OFFért.

2017. jún. 11. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!