Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit érzetek amikor megláttok egy péniszt?
Engem nagyon felizgat de nem sexuálisan.Szeretém megfogni,érezni,hogy milyen lehet vele pisilni,stb.
De a nemző funkciója egyáltalán nem izgat,ahogy a fiúk sem.
27/N/L
Nem vagyok transzszexuális.
Nincsen férfias dolgaim az életben,nem is nézekki férfiasan. (mondjuk elég domináns vagyok,de szerintem ez nem számit,pláne mivel egy kapcsolatban mindig van egy irányitóbb fél.)
És tapasztalataim/besuélgetéseim alapján elég sok (hetero) nő kiprobálná a férfi létett,vagy csak magát a péniszt. Én magam is kíváncsíságként könyvelem el.
Nem akarnék férfi lenni,valahogy sokkal kötötebbek meg szigorúbb velük a világ.
Meg valahogy velünk is elfogadóbbak (bár már a csapból is leszbik folynak).
Amugy sem a férfi sem a női test látványával nincs bajom (legalábbis ha minimum egészséges)
test-test szervek-szervek csak ott ott van a pénisz. olyan "praktikusnak" tűnik...bár nem nézki túl jól úgy megtöri a test sziluettjét.
ui:nem kérek privátot,nem akarom megfogdosni random pasik kukiját. ha akarok fogni arra van alany.
Kíváncsiságból megnézem, de amúgy nem vált ki belőlem szexuális vágyat.
28N
Ne haragudj, de egyedülálló nőként bárki kérvényezheti a mesterséges megtermékenyítést, a spermabanknak nem kötelező beszámolnunk arról, hogy egyébként lányokkal szexelünk és élünk együtt. Persze nem ingyenes a mulatság, és alá is vetik jó pár vizsgálatnak azt, aki jelentkezik rá, de ettől még igenis lehetséges (tudom, mert van női ismerősöm, aki éppen ezen megy át, ő hetero ugyan, de jó ideje nincs már senkije).
Illene tájékozódni, mielőtt baromságokat terjesztenél széles körben.
Bocsánat az OFFért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!