Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit érzetek amikor megláttok egy péniszt?
Engem nagyon felizgat de nem sexuálisan.Szeretém megfogni,érezni,hogy milyen lehet vele pisilni,stb.
De a nemző funkciója egyáltalán nem izgat,ahogy a fiúk sem.
27/N/L
Belőlem undort vált ki,rögtön elfordítom a fejem ha megpillantom valahol. Szerintem ez a normális egy leszbikus nő esetében.
Nem akarok elhamarkodott következtetéseket levonni, de az, hogy nem szexuálisan izgat,hanem szeretnéd tudni milyen lehet pénisszel élni, végképp nem megszokott egy nőnél. Nekem igazi horror ha arra gondolok,hogy péniszem vagy hogy milyen vele pisilni meg egyebek...Nem lehet, hogy transzszexuális vagy? Kicsit írhatnál magadról bővebben, vannak-e egyéb, tipikus férfi hóbortjaid, férfiruhákat hordassz-e , férfiasan nézel-e ki ? Vagy máskor is gondoltál már arra, hogy milyen férfiként?
25/L/N
Semmi problémám az emberi testtel. Egészségügyis családból származom, mindenféle sokkos műtétet is úgy tudok nézni, mint egy filmet.
Bár péniszt nem szoktam látni (élőben nem is láttam), de nem különösebben vált ki belőlem semmi érzelmet. De hozzá már nem nyúlnék, ha nem baj.
17/L/L
Leszbikus vagyok. Életem eddig leélt közel 26 évében többször láttam péniszt és nem taszít. Megfordult az én fejemben is, hogy milyen lehet pénisszel élni, de nem izgat különösebben. Nem vagyok transzszexuális, habár elég fiús az öltözködésem. Nő vagyok, élvezem, hogy nő vagyok, képtelen lennék férfiként élni. Szerintem teljesen normális, hogy valakit izgat és érdekel az "ismeretlen".
Szóval ne könyveljük el egyből a másikat transz-nak.
Ismétlem, leszbikus vagyok, egy leszbikus nővel vagyok párkapcsolatban és néha mindkettőnk fejében megfordul, hogy jó lenne, ha a másikunknak lenne pénisze. (Ez szex közben, kb. 5 percre merül fel :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!