Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párommal nem tudunk megbeszélni semmit, mert meg egy kissebb veszekedés miatt megsértődik és haza költözik az anyjához? 27/L/N
én nem bírom ha érzelmileg zsarolnak
egyszer egy éve egy csaj azt csinálta velem (távkapcsolat, ő 21 éves volt akkor én 24) hogy hetente szakított, hol telefonon, hol facebookon, aztán meguntam, hogy visszakönyörgöm magam kb. mikor semmi rosszat nem is csináltam és egyszer annyit írtam rá vissza, hogy oké
aztán többet nem csinálta, hanem piszkosul megbánta, próbálta helyrehozni, csak már nem tudta, mert részemről sok volt... :D
röviden: vigyázz, mert ha te is eljutsz odáig, hogy sok legyen vége lesz a dolognak :D jó lenne azelőtt megbeszélni vagy még mielőtt tényleg sok lesz cuccait utána dobálni vagy segíteni neki becsomagolni... bár ha megteszed lehet a reakcióját látva lesz sok XD
Hagyd,had maradjon otthon. Vesződjön a hülyeségeivel más.
Te pedig keres egy normális lányt.
Tudom szereted,meg minden,de nézz magadba ez így rendben van?
Nem.
Nem ez a modja 2felnőtt vitájan az elrendezésére.
Ha nem kepes érett modon kezelni az ilyen helyzetet akkor mással is lehetnek problémák.
2megoldás van.
1:véget vetsz a kapcsolatnak.
2:be zárod az ajtót,és eröszakkal ott tartod,hogy megtudjátok beszélni a dolgot,és azt hogy miért ilyen gyerekes.
Gyanitom,hogy elöbb-utóbb az első verzió fog győzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!