Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem lelépett, és egy hónap után tért haza. Mit tegyek?
És az egy hónap alatt tartottátok a kapcsolatot bármilyen formában? Telefon, internet?
Tudtad, hogy hol van? Hol tartózkodik?
A gyerekkel tartotta a kapcsolatot?
Mert nekem nagyon olyan szaga van, hogy más nő van a dologban, csak esetleg bebukott a dolog, aztán most ha ló nincs, jó a szamár is. :(
Két barátnőmnél volt ilyen, mindkét helyen más nőhöz ment egy hónapra, kb. egy hónapra. Egyik helyen helyreálltak, másik helyen elváltak.
A nő karjába a csaj veszekeése taszította végső soron bele a fickót. Nyilván nem mentegetni akarom. Volt a képbe csaj, suliban, és ellenállt, ellenállt, de mikor a felesége folyton csak a veszekedést tudta otthon produkálni megtört az ellenállás, és elment a nőhöz, és összejöttek. Nyilván nem biztos, de azért több ilyet láttam már.
Nagyon sajnálom, és ne omolj össze, már csak a gyerekek miatt sem szabad! Erősnek kell lenned, ha tényleg félre ment, akkor is többször előfordul, hogy ezekből a "nagy szerelmekből" aztán pár hónap után nem lesz semmi sem. És legtöbbször a pasi megbánja, és menne vissza, mert rájön, hogy otthon jobb dolga volt ám az ismert és valaha szerelmetes asszonykával!
Ami fontos, ha tényleg félrement, és úgy döntesz, hogy folytatod, és megbocsátod, akkor tényleg bocsásd meg! Az azt jelenti, hogy elfelejted, nem emlegeted, nem bántod érte, stb. Ezt csak így lehet...
De majd látod mi lesz, csak együttérzésem szerettem volna kifejezni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!