Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt közös dolog az exeitekben? Ha igen, hány és mik voltak ezek?
Az utolsó exemmel egy közös dolgunk volt: az ő exe 🤣
Mostmár jo pár éve együtt vagyunk, és a feleségem. ☺️
Volt több barátnőm is, soha semmi közös nem volt, csupán egyel, az is csak a frizuránk volt...
Nem szeretem, ha sok a közös a párommal, nekem olyan lenne, mintha magammal járnék 😂
Szeretem, ha egy nő izgalmas, felfedezni való... 😀 Ha sok a különbség, van mit felfedezni, és tanulmányozni, megérteni... De ez én vagyok 😊
Magasabbak, mint én, rövid hajjal, elegáns, férfias vagy uniszex öltözékkel. Műveletek, nyitottak, ezzel együtt félénkek is. Mindnek hosszú, vékony ujjai voltak, hideg keze, jó illata.
Az elegáns, inkább fiús lányok a gyengéim, de szerencsére ők is vonzódnak hozzám :)
Mindegyik jóval fiatalabb volt.
Mindegyik barn haju.
És valahogy nehéz volt velük kommunikálni.pedig már volt net,meg mobil is.
egyet kivéve (aki fekete hajú) mind barna hajú volt, barna szemű, nőies és domináns.
Viszont nagyok voltak a magasság és súly külömbségek, hajhossz, öltözködés... na jó, az öltözködésben közös hogy nőiesek, d volt köztük rocker, emo, rózsaszín függő és titkárnős (blúz, testhez simuló szoknya, tűsarkú) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!