Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik együtt élnek, azoknál hogyan marad titokban a dolog?
Nem sok értelme van a kérdésnek.Miért kéne titokban tartani? Összeköltözni nyílván azok fognak akik már lélekben felkészültek és megértek rá,hogy felvállalják magukat.És ez 40 éves korra már be szokott következni, és maga a coming out sem az összeköltözés előtt 2 héttel szokott lenni, hanem nemsokkal azután,hogy az illető biztos a beállítottságában.
Én 19 évesen,mikor a második kapcsolatomban voltam elmondtam a családomnak,nem sokkal később pedig mindenki előtt felvállatam. Persze sokat készültem rá,de el voltam szánva,hogy közlöm és kész,akinek nem tetszik nem néz rám.Az ilyesmit ki kell jelenteni és akinek tetszik annak tetszik,akinek nem annak meg nem, és nem engedélyt kell kérni másoktól.Meg kell tanulni nem foglalakozni azzal aki nem méltó rá,egyszóval meg kell fel kell nőni a feleadathoz.
26 éves koromra pedig,mire összeköltöztem a párommal,akivel még mindig együtt vagyunk,már mindenki tudta rólam.Az új lakhelyünkön is mindenki az elejétől fogva tudta,hogy mi egy pár vagyunk,és ha új emberekkel ismerkedünk meg,mindig tudják,hogy mi a helyzet.Továbbra sem erdekelnek a vélemények,de az ismerőseink többségével jó viszonyt ápolunk,sok barátunk van.
És igen,lehet olyan is,hogy két heteró nő él együtt,ezer oka lehet,pl.egyik elvált,és befogadja a frissen elvált baratnőjét,akinek nincs hová mennie.Mi ebben olyan hihetelen? Ha rákérdeznek mi megmondjuk,hogy azért nem férfival élünk mert nem vonzódunk a férfiakhoz,a másik páros meg megmondja,hogy azért mert elvált/kiábarándult/magára akar koncentrálni, de a barátnőjét azért befogadta.Ennyi.Pletykálni bárkiről pletykálhatnak,de intelligens ember nem foglalkozik a pletykákkal.Rólad is pletykálhatnak,ha azt találgatják,hogy miért miért nem mész külfödre dolgozni mikor ott jobbak a lehetőségek,akkor fogod magad és elmész külföldre?És ha ott azt találgatják,hogy miért nem jössz haza?
37/L/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!