Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek is van olyan férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is van olyan férfi barátotok, akivel nőkről is beszélgettek, vagy ez nagyon fura?

Figyelt kérdés

2017. jún. 5. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Nekem van :) biszex a srác, de mindent megtudunk beszélni.

18/LL

2017. jún. 5. 22:06
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
A pasik szeretik a leszbi csajokat,meg izgatja őket ha erre a témára kerül sor 😃
2017. jún. 5. 23:30
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem fura.
2017. jún. 6. 01:30
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
A legtöbb barátom pasi ,szóval nem fura és aki a barátom azzal mindent megbeszélek :)
2017. jún. 6. 06:39
 5/9 anonim ***** válasza:
8%

Nincs. Ez csak a pasik vágyálma.Majd pont velük fogok nőkről beszélni, na persze....

20/L/L

2017. jún. 6. 11:35
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Nekem a legtöbb barátom pont pasi és igen, kibeszéljük a nőket, különösen szeretnek velem róluk beszélni, mert nő vagyok, de értem az ő világukat is és a nőkét is valamennyire. :)
2017. jún. 6. 18:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Van olyan heteró férfi haverom, illetve anonim biszex férfi levelezőpartnerem is, akivel szoktunk ilyesmiről is beszélgetni.

Ezen kívül egy meleg haverommal szoktunk, kicsit furának tűnhet, de ő is elmeséli a pasiügyeit, én is a nőügyeimet. Valahogy így alakult ki.

Illetve még a kollégáimmal szoktam ilyesmiről beszélgetni (6 férfi és 1 nő), de ők még sosem kérdeztek rá direktben, hogy kikhez vonzódom. Feltételezem, hogy nyílt titok, hogy a nőkhöz, de mindannyian normálisan kezelik. A fiúk pedig kifejezetten szeretnek velem a nőkről beszélgetni.

2017. jún. 6. 19:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem van :D

Sőt, nekem a legtöbb barátom fiú, és szoktunk együtt csajokról beszélni, némelyikkel szexuális jellegű szorongást, meg hasonlókat tárgyalunk ki. Sőt, oylan ismerősöm is van, akivel kibeszéljük ,hogy milyen király volt a tegnap este. Néha már poénkodunk,hogy elmegyünk együtt csajozni xd

De nekem meleg fiú haverjaim is vannak, velük is beszélgetek ilyesmiről, mondjuk ők fiúkról beszélnek nekem, és meg tudom érteni, még ha nem is úgy érzem át.

2017. jún. 6. 22:31
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Engem taszítanak a férfiak még barátkozás szinten is,és amúgy sem lenne közös téma, teljesen eltérően gondolkodik a nőkről egy leszbikus nő mint egy férfi. Egy teljesen nőies lesznikus nőnek olyan idegen a férfi mentalitás,vélemény stb. mint eszkimónak a napernyő. De a férfias butch lányok,(akiknek a nagyrésze,kb.95%-a transznemű,tehát valójában férfi!) jól érezheti magát köztük.De én lipstic vagyok,úgyhogy kerülöm őket amennyire csak lehet.

25/L

2017. jún. 7. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!