Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek honnan lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek honnan lehet tudni hogy alaki leszbikus?

Figyelt kérdés
2017. máj. 19. 19:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, érdekes en egy leszbit se ismerek, de meleget többet.( a suliba) lehet jobban rejtőzködnek, vagy en nem tudom
2017. máj. 19. 19:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehonnan nem lehet tudni. A legegyenesebb út, ha az ember rákérdez, de annyi összezavarodott emberrel lehet találkozni, hogy az sem olyan 100%os. Sajnos :(
2017. máj. 19. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A fiús lányokat könnyebb megismerni, de ez sem 100 %, mert vannak akik nem leszbikusok, csak ilyen a sílusuk.

lehetnek árulkodó jelek, (pl.: bal hüvelyk ujj gyűrű, szivárványos karkötő/nyaklánc/kulcstartó,stb... )

esetleg testtartásból: kisterpeszben áll, fiúsabb a tartása, kicsit nyitva a szája, vagy sokat babrál vele

De semelyik nem egyértelmű. Esetleg, ha többet látsz rajta ezek közül...

rólam például nem szokták tudni, és akinek elmondtam, az is csak nehezen képzelte el. pedig sosem volt pasim, és nem is tudnám magam elképzelni vele.

remélem segítettem

2017. máj. 19. 20:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.:)Sajnos nekem nincs szerencsém,sosem jövök rá ki az aki tényleg az vagy csak kiváncsi és eszköz vagyok.:D 18/l
2017. máj. 19. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha jól értem az utolsó kommentedből,akkor nem a külső jelekre vagy kíváncsi,hanem arra,hogy valaki rendes kapcsolatot akar-e tőled,vagy csak kísérletezik. Ha beszélgetsz vele,kérdezgeted,hány kapcsolata volt eddig,és azt mondja csak fiúkkal volt,az már egy intő jel (persze van,aki csak később jön rá). És látszik a viselkedésén,aki komolyan ismerkedni akar,az meg akar ismerni,érdeklödik irántad,igyekszik időt tölteni veled,aki meg csak kísérletezni akar,az inkább a szexre megy,igyekszik rövidre fogni a találkozót és minél előbb az ágyban kikötni.Ő nem érdeklődik irántad olyan élénken,csak felszínesen mesél magáról,"beleolvad a környezetbe",vagyis mindenre amit mondasz rámondja,hogy ő is úgy gondolja,ő is azt szereti stb.,folyton a szexre tereli a témát.Nem olyan közös programokat csinál,amik arról szólnak,hogy beszélgessetek,együtt legyetek,folyton csak nálad/nála akar találkozni.

Ezek alapján nagyjából ki tudod szúrni őket,tehát a legfőbb ismérvük,hogy jobban érdekli őket a szex mint kéne,ezért az a tanácsom neked,hogy ne add olyan könnyen magad.Aki az első találkozás után 2-3 nappal eltűnik ha nincs szex,az valószínűleg nem is akart semmit.

2017. máj. 20. 14:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 
2017. máj. 20. 14:40
 7/7 anonim válasza:

Hogyha jól titkolják akkor sehogy...

Vannak akik még azt is bevállalják, hogy egy fiuval járnak leszbikus lányok, hogy ki ne derüljön a dolog.

Itt a közelemben konkrétan az történt, hogy egy srác 2 évig járt egy lánnyal és kiderült, hogy a srác meleg...

Igaz, hogy a nem a csaj volt leszbi, de foditva is simán megtörténhet.

Amugy meg ha teljesen kerüli a fiuk társaságát akkor talán...

De a lányok jelentős része amugy is mindig ölelgeti meg puszilgatja egymást szóval, mission impossible xD

2017. máj. 21. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!