Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero lányok, ti is ilyen véleménnyel vagytok a fiúkról, mint ezek a leszbi lányok? (kép) Igazat adtok nekik?
Figyelt kérdés
Ezeket leszbi lányok írták a fiúkról.
(Mondjuk azt nem tudom, hogy melyik kamu és melyik valós. Az utolsó elég valósnak tűnik a 71% miatt.)
2017. ápr. 5. 23:27
1/9 anonim válasza:
Hogy lennénk ilyen véleménnyel? Ha hetero vagyok akkor vonzódom a férfiakhoz, tehát nem undorom tőlük. Persze ez helyzetfüggő, nyilván nem minden férfihoz vonzódik szexuálisan egy nő. De nekem nem az az első gondolatom, hogy fúj sperma, fúj szőr... :D
2/9 anonim válasza:
Ja, sanszos, hogy egy hetero undorodik az ellenkező nemtől....
3/9 anonim válasza:
Tisztábanvagy a szavak jelentésével kedves kérdező?
4/9 anonim válasza:
Tudod te mi az a heteroszexualitás?
5/9 anonim válasza:
Nagy szarban lennék, ha heteroszexuális nőként undorodnék a férfiaktól. xD
6/9 anonim válasza:
te, ezeket nem lányok írták. azok az 50-es százalékosak mindig ilyesmiket írnak, az utolsó talán, de ő is trollnak néz ki!
7/9 anonim válasza:
Kérdező, te minden bizonnyal hetero férfi vagy (kérdésed alapján ítélve). Akkor te nem is barátkozol más férfiakkal? Vagy tárgyként tekintesz más férfiakra? Ugye hogy nem. Az a helyzet, hogy attól hogy még nem vonzódunk valakihez, nem fogunk undorodni tőle (igaz, meztelenül mondjuk nem szívesen látnánk), de barátkozunk vele, egyenrangúnak tekintjük stb. Attól még hogy vannak lányok akik lányokhoz vonzódnak, nem jelenti azt, hogy lenézik a férfiakat.
8/9 anonim válasza:
Ha az utolsót leszbikus írta, megeszem a kalapom. Talán nem is nő.
9/9 anonim válasza:
Annyira unom már ezt az általánosítást... nem leszek attól huh de különleges, hogy leszbikus vagyok, nem fogok utálni senkit (ha csak nem ad rá okot), sokkal boldogabb lenne mindenki ha azzal foglalkozna amit/akit szeret és nem azon agyalnánk hogy ez meg az azt mondta hogy... Attól hogy valaki leszbikus nem jelenti automatikusan azt hogy lenézi a férfiakat egyszerűen a női vonások, alak,tulajdonságok vonzóak a számára. Nekem több férfi barátom és ismerősöm van mint nő, sőt barátilag jobban is el vagyok férfiakkal. Viszont kész ennyi csak barát, aki nem bírja ezt megérteni és ennek ellenére is nyomulna nah akkor kezdek tőle egy kicsit undorodni... de ez nem a neme iránt irányul hanem afelé hogy nem érti meg hogy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!