Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A legjobb barátnőm leszbi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm leszbi?

Figyelt kérdés
Mindketten 21 évesek vagyunk, de nekem már volt egy hosszú kapcsolatom, neki még nem. Egy sráccal sem került eddig kapcsolatba, illetve amikor mondom neki ,hogy be kéne pasiznunk, mindig tereli a témát. A lányokhoz nem tudom hogyan viszonyul viszont.
2017. máj. 17. 07:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos,számtalan oka lehet annak ,hogy nem pasizik még.
2017. máj. 17. 09:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen leszbi.

Én se pasizok de nem azért mert leszbi vagyok. Nálam lelki eredetű a probléma.

2017. máj. 17. 09:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
És ha megkérdeznéd tőle? Hát nem a legjobb barátnőd?
2017. máj. 17. 09:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Kérdezgettem egyszer , hogy volt-e valakije valaha is , meg hogy mostanába is volt -e. Azt mondta nem nagyon volt , és ennyi, pedig amúgy mindent megbeszélünk. Nem merek rákérdezni , mert az is lehet hogy nem az. Egy nagyon intelligens , kedves , szép lány. Nem értem miért nem pasizik. Kapkodnának érte.
2017. máj. 17. 10:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ideje ő a legjobb barátnőd? Lehet részéről még nem olyan nagy a bizalom. Egyébként hagyd a témát, semmiképpen ne erőltesd. Majd ha akarja, beszél róla neked, de ha akaratos leszel, csak eltaszítod attól, hogy elmondja neked, hogy mi az oka rá.
2017. máj. 17. 12:41
 6/8 A kérdező kommentje:
5 éve jó barátnőm. Eddig csak egyszer kérdeztem rá, azóta soha.
2017. máj. 17. 15:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy aszexuális, de akár leszbikus/biszex is lehet, csak még nem fogadta el ezt, és nem áll készen arra, hogy másnak is beszéljen róla. Én a helyedben biztosítanán róla, hogy bennem megbízhat, és bármit elmondhat (már ha tényleg olyan jóban vagytok, és ez így is van), és utána nem kérdeznék rá, hagynám, hogy majd ha szeretné, akkor elmondja.
2017. máj. 17. 16:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyszer ha alkalmad van rá (pl. hamarosan lesz pride) akkor terelheted a melegekre a témát és ha támogatod is őket, akkor ha leszbikus majd bátrabban el fogja neked mondani.

Csak ha úgy rákérdeznél az elég tapintatlan lenne igazából szóval nem tudom még mit lehetne.

Nekem egyik jó barátnőm 23 éves és nem volt még neki barátja, amúgy ő is hetero. Ott családi oka lehet, apja amilyen volt vele. Esetleg gondolod végig, hogy nála nem okozhatja-e ilyesmi a problémát, vagy lelkizzetek egy jót erről. :)

2017. máj. 22. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!