Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Fel meritek vállalni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel meritek vállalni?

Figyelt kérdés

Nem feltétlenül arra gondolok, hogy kézenfogva sétálás partnerrel, (de ilyenről is lehet mesélni) hanem pl hordtok-e szivárványszínű/leszbikus zászló színei/biszexuális zászló színei/labrisz/... ékszert? Ha igen, hol (város) és mik voltak a reakciók?

Beszéltek-e nyílvános helyen arról, hogy pl milyen csinosnak találtok egy lányt, vagy hasonló? Mertek idegenek közelében ilyesmiről beszélni? Ha igen, hol volt és volt-e bármilyen reakció a többi embertől?

Kort is írjatok, kérlek.

2017. máj. 14. 14:42
 1/3 Hoshigaki Suga ***** válasza:
100%

Ez a leszbikus zászló meg szivárvány szín ez nagyon gáz szerintem.

én max csókolóztam, ha kérdezik elmondom hogy biszex vagyok. idegenekkel nem beszélek ilyesmiről, egy hetero sem valószínű hogy minden idegennek elmondja hogy neki milyen jó kapcsolata van, és nem hinném hogy egy idegen ilyet kérdezne tőlem

2017. máj. 14. 15:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem,ezeknek a dolgoknak semmi értelme,olyan gyerekesek.De a szűk baráti kör tudja,ha megkérdezik nem tagadom,de olyanoknak nem kürtölöm szét,akiknek nincs hozzá köze.
2017. máj. 14. 16:55
 3/3 nemethkaroly ***** válasza:
100%

Nézd az hogy valaki homi, az egy dolog. Az hogy szivárványkodsz, gumit húzol a fejedre, felvonulsz, azaz cirkuszt csinálsz magadból.. az teljesen más dolog.

Van egy pár meleg ismerősöm, mélyen vágott izom pólóban és pinkben is szokott járni. Nagyon izmosak, jól néznek ki. Van csávó aki örül neki, mert tudja hogy meleg és a sok lány aki nyáladzik soha nem kaphatja meg azt az ürgét.

Van aki mérges rá, mert nem átlagos, szép és divatos, hanem rivalkodó ruházatban jár. De ez mind oké.

A szexualitás az meg csak a közeli ismerősök dolga. Ha te nő vagy és pasizol az sem az ismeretlen dolga, így nem is kell hogy tudjon róla.

A közeli ismerősnek is csak azért a dolga, mert önzőségének jogán, önmaga megnyugvása okán tudni akarhatja lehet. Mint pl hogy használsz-e gumit. Jól élsz-e. Jó társasággal keveredsz-e.

De te választottad barátodnak, így nem lehet panaszod erre.

24/F Budapest, nem szokott érdekelni senkit sem.

2017. máj. 14. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!