Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerjem meg?
Figyelt kérdés
Van a suliban egy lány aki felkeltette az érdeklődésem, aztán ráírtam, és tök kedves meg minden... De nem tudom, hogy hogyan ismerjem meg jobban, vagy hogyan derítsem ki, hogy vonzódik e a lányok iránt.
18/L/bi
2017. ápr. 30. 18:57
1/5 anonim válasza:
Beszélgess vele ;). Ez a leges legjobb tapasztalatom arra, ha valakit meg szeretnél ismerni. Sok sikert! 19L
2/5 anonim válasza:
Próbáld picit arra terelni a témát. Figyeld, hogyan reagál. Aztán esetleg elő is bújhatsz neki, ha arról van szó. Én legalábbis így csinálnám.
3/5 anonim válasza:
Beszelgess vele sokat , menjetek el egyutt iszogatni es az majd feloldja a gatlasokat;)
4/5 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom, hogy hogyan menjek oda hozza beszelgetni :D felek, hogy hulyenek nezne vagy nem tudom.
2017. ápr. 30. 21:49
5/5 anonim válasza:
Ha már ráírtál, nem hiszem, hogy hülyének nézne. Ha összefutsz vele valahol, lazán lehet vele beszélgetésbe elegyedni.
#2 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!