Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerjem meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerjem meg?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit a munkahelyemen láttam (gyár), szeretném megismerni, viszont sose ment az ismerkedés. Mindig a lányok kezdeményeztek. Eldöntöttem, hogy most erőt veszek magamon, mert nagyon elvarázsolt a mosolya. Viszont fogalmam sincs, hogy hogyan. Szünetekben a dohányzóban lenne rá esélyem, de ő mindig a barátnőivel / munkatársaival van (másik részlegen dolgozik). Neki is és a munkatársainak is feltűnt már, hogy mindig őt nézem, de ha ő rám néz én azonnal elfordítom a fejemet. Hosszas keresgélés után megtaláltam Facebookon és barátaim győzködésére meg is jelöltem, de napok után se igazolt vissza így azt visszavontam beletörődve, hogy sose lesz alkalmam megismerni. Mégis most a segítségeteket kérem, mert nem tudom kiverni a fejemből ahogy mosolyogni szokott és szeretném megismerni, de erre nem sok esélyt látok (itt sajnos nem játszik, hogy iszok előtte egy két felest és úgy megyek oda). Ti hogyan kezdeményeznétek?
2017. márc. 27. 20:12
 1/8 Bad G-Sus ***** válasza:
nem rosszból, de szerintem fölösleges oda menned.
2017. márc. 27. 20:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Odamennék hozzá, és kikérném a véleményét egy olyan dologról, ami érdekli a nőket, vagy csak simán megkérdezném, hogy tetszik neki ez a munka, elégedett-e. Aztán figyelném, hogyan viselkedik velem: tartja-e a szemkontaktust, tesz-e fel kérdéseket, stb... ha látnám az egyértelmű jeleket, akkor továbbvinném a témát. Ha nem, akkor lelépnék.
2017. márc. 27. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk mikor cigiznek a szunetben, oda mesz a tarsasagjoz tuzet kerni, es probalsz belekapcsolodni a beszelgetesbe. Igy mar "ismerni fogod oket", tehat ha legkozelebb a tarsasag barmely csajaval talalkozol, nem feltuno, ha koszonsz nekik. Igy legalabb koszono viszonyban lesztek, szepen ramosolyoghatsz, mondjuk az etkezoben, es szoba elegyedhetsz vele, aztan egy adodo alkalommal megkerdezed, nem inna e meg veled egy kavet munka utan hazafele?
2017. márc. 27. 20:21
 4/8 A kérdező kommentje:

Miért fölösleges?

Én is ilyenen gondolkoztam. Meg, hogy eleinte csak köszöngetnék neki, de sajnos sosincs egyedül mindig a munkatársaival van :(

2017. márc. 27. 20:21
 5/8 A kérdező kommentje:
A tűz kéréses dolog tetszik, csak az a baj, hogy már hónapok óta elektromos cigit szívok :( És sajnos nem is együtt megyünk ebédelni sem. Ők akkor mennek, mikor én már letudtam a kajaszünetemet :( :/
2017. márc. 27. 20:24
 6/8 Bad G-Sus ***** válasza:
túlságosan rá vagy pörögve erre a nőre, és ez megfog látszódni rajtad, a nők észreveszik ezt. menj oda hozzájuk nyugodtan, tiszta fejjel és próbálj velük úgy társalogni mint ha faszikkal haverkodnál,merre járnak hétvégente stb ilyen hülyeségek.
2017. márc. 27. 20:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz, tényleg nagyon tetszik nekem és ezért is szeretném megpróbálni. Tetszik a hangja, a mosolya, a szemei és ha nem róla lenne szó hanem más lányról hagytam is volna. Viszont ő annyira megfogott, nagyon szeretném megismerni őt. Van olyan alkalom amikor csak a munkatársaim, én és az ő munkatársai vannak kint, gondoltam olyanra is, hogy valamin összekapnák a munkatársaimmal és kikérném az ő véleményüket is róla, csak nem tudom, hogy ez így jó lenne-e?
2017. márc. 27. 20:35
 8/8 Bad G-Sus ***** válasza:
mi lenne ha nem terveznél semmilyen fszságot hanem csak megpróbálnál valamikor beszélni vele és spontán lennél..azt mondanád ami épp az eszedben van?
2017. márc. 27. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!