Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerjem meg?
Pont ezek a lehetosegek vannak. Vedd fel ot kocsival a munkahelyen veletlen arra jarsz es haza viszed mivel egy helyen laktok :)
Vagy jelold be facen. Az sztem jo. Mai vilagban mar mindent lehet :)
mi lenne ha te is egyszer sétálnál és nem kocsival mennél? :) persze teljesen "véletlen"...
22F
Nem tudom, h hol dolgozik. Csak h melyk busszal szokott jönni haza. Nem tudom, h jó ötlet-e az, én végülis idegen vagyok neki. Nem biztos h beszállna egy idegen autóba.
Facebookon ha felvenném, mit kellene írni neki? Mármint nyitószövegként, még sosem csináltam hasonlót.
2# Attól még nem ismerném meg, csak hosszabb ideig tartana a szemkontaktus. :)
Nem tudnám mivel megszólítanom. Te mire gondoltál?
hát a facebook-os dolog sem rossz ötlet, de személyesen lehet "véletlen" megismerkedni :) facebookon mit mondasz? "bocs véletlen bejelöltelek"? :D Persze sokaknak a rámenős pasik jönnek be, viszont facebookon annyira nem tudod visszaadni önmagad...meg nem jó ötlet letámadni...tehát ha facen is nyitsz akkor ne letámadd egyből...
Nem ismerem a lányt, így még kb sem tudom elképzelni, hogy milyen a jelleme, de lehet pár dolgot megnézel az adatlapján sok dolgot megtudhatsz...vagy az ismerősei közül...
Személyesen idő megkérdezése, zsepi kérés...ilyen lehetőségek is vannak akár, de lehetsz konkrét is, csak el ne riaszd...
22F
Egy konzervatív csajként nekem mi jönne be: utcán NEM AUTÓVAL, (idegen autójába a mai világba be nem szállnék) gyalogosan odajössz hozzám, és megkérdezed, hogy. Szia. Bocsi, nem tudod hol van itt legközelebb Posta, Patika, mittomén...Megmonjda.
Aztán: Már többször láttalak erre, errefelé laksz te is? Én is. Ilyenkor jössz munkából? Na hát, mit dolgozol?
És ha jól meg, nem elutasító, akkor: volna kedved a héten munka után egyik nap meginni velem egy kávét itt és itt?
Én erre igent mondanék, ha amúgy egyáltalán el tudnék veled képzelni egy bármilyen emberi kapcsolatot, barát, pasi, szomszéd..
Ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!