Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Konditeremben hogy ismerjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konditeremben hogy ismerjem meg a kinézett pasit?

Figyelt kérdés

Őszinte leszek, az előző párommal kezdtem el ott kondizni, sokat jártunk oda együtt, és nagyon gyakran ott volt egy másik srác, aki mindig is tetszett nekem, de mivel kapcsolatban voltam, nem foglalkoztam vele igazán. Annyi, hogy észrevettem, hogy sokat néz, és talán én is nézegettem néha. Azóta szétmentünk a volt barátommal, és már egy ideje egyedül járok oda kondizni, vagy a barátnőmmel, és az a srác még mindig ott szokott lenni, és még mindig néz, és én is őt. Előfordult, hogy odajött, megkérdezte, használom-e még azt a gépet, de semmi több. Valószínűleg úgy gondolja, van pasim, de gondolom neki is feltűnt, hogy már egy ideje egyedül járkálok oda. Hogy kéne beszélgetésbe elegyednem vele? Addig oké, hogy leszólítom valami ürüggyel, pl hogy segítsen valamelyik géppel kapcsolatban, de tovább nem menne, nem vagyok túl közvetlen. :/ Valami ötlet?

22/L

2017. márc. 28. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Kérd ki valami gyakorlatban a véleményét... :) Ennyire kicsi a fantáziád? :)
2017. márc. 28. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
próbált megjegyezni az arcát!
2017. márc. 28. 20:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs kedved az edzés után meginni egy ezt vagy azt?"

Ilyen egyszerű!

2017. márc. 28. 20:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kondiban azért elég könnyű.

Például edzési tanácsokat kérsz tőle, vagy akár a táplálkozásról kezdetek el beszélgetni, megkérdezed, hogy X proteinport vagy szeletet kóstolta-e már, melyik ízesítésű a kedvence, stb.

2017. márc. 28. 21:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem először kérdezz edzési, étkezési tippeket, tanácsokat, beszélgess vele a sportról, legalább lenne rögtön közös témátok, az érdeklődés is hasonló, hiszen mindketten a jó kinézet, egészség miatt jártok oda. Ezzel is imponálsz neki, növeled az egóját, hogy pont őt kérdezed ezekről. Garantált plusz pont. Biztos, hogy nem fogja azt mondani, hogy hagyjál, edzek, vagy kérdezz meg mást. Normális pasik mindig rendesek a lányokkal.

A többi meg jön magától :)

2017. márc. 28. 21:23
 6/8 anonim ***** válasza:
25%

Lehet, hogy bunkó leszek, de konditerembe nem ismerkedni jár az ember...nem elpofázni az időt, hanem fejlődni.

22N

2017. márc. 28. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Elgondolkoztam nem e énvagyok az a pasi :P Facebook esetleg?
2017. márc. 29. 07:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Járok konditerembe, nagyon meglepődnék, ha bármelyik pasinak bejönnék püspöklila fejjel, lihegve, aztán a gépről leborulva nyakalva az ásványvizemet :)
2017. márc. 29. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!