Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek vonzalom, amit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vonzalom, amit érzek, vagy csak egyszerű rajongás?

Figyelt kérdés

Van egy tanárnőm, 18 évvel idősebb nálam. Nagyon közvetlen a diákjaival, humoros, intelligens, laza, független, jómagam fantasztikus személyiségnek tartom. Ha a közelben van, ösztönösen azon igyekszem, hogy jó színben tűnjek fel előtte, értelmes ember benyomását akarom kelteni, és megnevettetni is imádom. Sulin kívül is elég sokat gondolok rá, tulajdonképpen folyamatosan azt várom, hogy órám legyen vele, ha hétköznap nem látom egy teljes napon át, akkor annak a napnak nem volt értelme a számomra. Valahányszor beszél hozzám, magyarázza nekem a tananyagot, én zavarba jövök és képtelen vagyok a mondandójára koncentrálni. Nem mondom, hogy fantáziálgatok róla, de már párszor eszembe jutott, hogy jó volna megcsókolni gyengéden. Kár, hogy ő több okból sem vevő az ilyesmire.:D

Mennyire normális/megszokott, hogy így érzek?

2017. ápr. 28. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nos velem szinte ugyanez volt, habár én nem fantáziáltam csókról, magamat a kettő közé, téged inkább a vonzalomhoz tennélek. De ez csak az én véleményem :)
2017. ápr. 28. 17:23
 2/5 A kérdező kommentje:

Ja, azt egyébként kihagytam, hogy személyes témákról is nagyon szívesen eldumálgatok vele, érdekel a lelkiállapota, és én is bízni szeretnék benne.

Az elsőnek köszönöm szépen a választ :D

2017. ápr. 28. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Hat hogyha arrol fantazialsz h megcsokold akkor valoszinu h vonzalom
2017. ápr. 28. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez elég gyakori, sőt, egyre gyakoribb manapság. :D Én is így vagyok egy tanárnővel, bár köztünk nem olyan nagy a korkülönbség.

Próbálj meg nem gondolni rán, az óráján sem. Ha nem megy, akkor biztos van valami. Ez mióta tart?

2017. ápr. 29. 11:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Akartam reagálni az utolsó válaszra, mikor még friss volt, de valahogy sikerült megfeledkeznem róla, bocsi.:D

Egyáltalán nem megy, hogy ne gondoljak rá, lassan már egésznap ő jár a fejemben, ami elég durva. Ha alapvetően nem találkoznék vele (mert az aznapi órarendemben nem szerepel az órája), akkor is keresek magamnak ürügyet, hogy láthassam és válthassak vele néhány szót. Egyébként egyre inkább el tudom képzelni, hogy lefeküdjek vele, és egyre intenzívebben vágyom arra, hogy lelki síkon közel kerüljek hozzá. Azt hiszem, erre már nem lehet ráfogni, hogy szimpla rajongás volna.:')

Nem tudnám pontosan meghatározni, hogy mikor kezdődött, ebben a tanévben ismertem meg, és a szimpátia kezdettől fogva megvolt bennem az irányába. Talán januárban kezdtem el imádattal nézni rá, először csak afféle bálványként, de mint látjátok, sokat alakult azóta az, ahogyan viszonyulok hozzá.

Köszönöm a kommenteket.

2017. máj. 29. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!