Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet elérni, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elérni, hogy a barátnőnk megőrüljön értünk?

Figyelt kérdés

Jó értelemben természetesen. Ritkábban lehet látni olyan párokat, ahol a nő szinte ragyog és isteníti a barátját.Ha pedig kettesben maradnak, akkor szinte transzba kerül, annyira vonzódik hozzá. fantasztikus dolog lehet.

Hogyan szoktak eljutni erre a szintre azok, akiknek párkapcsolata van?

2013. júl. 12. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Csak akkor ha a nő szerelmes.

Azt pedig 2féleképpen éred el:

-szarsz rá, és rongybabaként használod

-tényleg megteszel érte mindent és szép lassan belédszeret

2013. júl. 12. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:

ha tényleg nagyon szerelmes, akkor ilyen

ezt nem hiszem hogy tudatosan el lehetne érni

2013. júl. 12. 22:21
 3/7 kacsacsoruemlos ***** válasza:
jön az magától. ha összeilletek. mivel szerelemnek hívják a dolgot.
2013. júl. 12. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyen csak az Argentin meg a Brazil szappanoperákban létezik a valóságban az egyik fél rajongása sosem jelent jót. Biztos láttál már fordított esetet férfi papucs isteníti az asszonyt asszony meg uralkodik.
2013. júl. 12. 23:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Isteníteni szerintem nem túl jó dolog, tisztában kell lenni a másik hibáival.
2013. júl. 13. 00:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha olyan dolgokat cselekszel amit szeret. Úgy viszonyulsz hozzá. Minden másra ott a Mastercard !

Hajrá!

2013. júl. 13. 00:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az beteges, ha valaki isteniti a barátját. Persze én is szoktam másoknak mondani, hogy: Annyira szereteeem, Lehet, hogy vannak hibái, de nem érdekel, ő így jó és hasonlók, tényleg így is gondolom, mert nagyon szeretem <3 Az ő közelében meg nézem az arcát, elmosolyodom és csókolgatni kezdem a száját, a nyakát, a szemeire kap puszit, a homlokára, az arcára, a mellkasára, a hasára, mindenhova :) De persze megtörténik, hogy kicsit agresszívabb kedvemben vagyok, felhúz és játékosan rácsapok ahol érem vagy ütögetni kezdem de persze gyengén meg alapból gyenge vagyok, ha meg esetleg fájt neki elég sűrűn bocsánatot kérek és adok egy "gyógypuszit". Szóval nálam ez a rajongás :) Ja meg persze amikor egyedül vagyok akkor elkezdek azon gondolkozni, hogy: Úristen nem hiszem el, hogy vele vagyok együtt!!!

És hogy hogyan lehet elérni? A lány természetétől is függ, de alapvetően, ha tényleg szerelmes beléd akkor a maga módján rajong és megőrül érted :)

2013. júl. 13. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!