Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mivel tudnám ezt elérni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy még fiatal vagyok ehhez, de mit kéne tennem, hogy ne legyek érzelmes? Volt egy barátom 3 hétig és annyira megszerettem, hogy 1 hónap elteltével is nagyon hiányzik. Mit tegyek az ellen, hogy ne legyek ilyen? Olyan szeretnék lenni aki 2 nap alatt felejt és nem siránkozik mások után. Szeretnék olyan kapcsolatokat amiben nincs érzelem ( és így nem érhet csalódás) egy ilyenben már volt is részem és szép emlék maradt a kapcsolat ugyanakkor jóban is maradtunk. Szóval sokkal jobb mint 'szerelmesnek lenni'. ezt az érzést hogy fojtsam el?2013. jún. 25. 19:42
1/4 Pain for Pleasure válasza:
Kérd meg a jó tündért, hogy változtasson robottá.
2/4 A kérdező kommentje:
Ha lehetne, már megkértem volna rá! :(
Egy szóval olyan akarok lenni, mint egy pasi többségük az akik nem éreznek semmit :D
2013. jún. 25. 19:49
3/4 anonim válasza:
Sajnos nem sok mindent tehetsz mert a szerelem nem elhatározás kérdése.
De nekem eddig bevált, hogy ha valamit nem kedveltem a srácban, ha valami idegesitett benne akkor nem szerettem meg.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen ezt énis próbáltam, hogy mikor rá gondoltam, hogy hiányzik belegondoltam, hogy mennyi rossz tulajdonsága is van, de ennek ellenére nem ment :( Soha nem szeretnék szerelmes lenni!
2013. jún. 25. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!