Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Ha lattok pl oltozobe vetkozni egy not megnezitek? Milyet nezitek eloszor? Punci? Ha pl meztelen
Igen, megnézem...
Először a melleit, majd a hasát a combjait... végül a punciját is...
Nem hoz izgalomba, de legfeljebb, ha jó az intim fazonja, akkor azt "lopom".
Szexuálisan nem vonz,de olyan összehasonlítás végett megnézem.Például ha edzés után zuhanyzunk a barátnőimmel.
Mit nézek?Úgy összképileg,természetesen a cici,popsi is.Amúgy szép a női test.20/L
En először a melled majd combjat es végen a puncijat nézem meg, volt párszor hogy kaptam jo intim szőrzet ötleteket
Amikor pedig a barátnőimmel egyutt zuhanyzunk edzes utan akkor nem szoktam nézni semmit mert mar ismerjük egymás testet
Idegen lányok maximum annyira érdekelnek testileg, mint a hetero lányokat. Ők is megnézik egymást, poénkodnak, de nem túlzottan izgulnak fel, se semmi. Maximum irigykedem, hogy basszus de néznék ki így.
Engem alapvetően "úgy" csak a saját barátnőm érdekel mindig.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!