Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ez alapján szerintetek leszbik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez alapján szerintetek leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, még sosem voltam lánnyal, fiúkkal viszont már igen, többel is.

Viszont undorítónak tartom a férfiak nemi szervét, nem hogy hozzáérni, még megfogni sem szeretem, és alsónadrágban sem szívesen nézek egy férfit.

A lányok is tetszenek nekem, szóval úgy gondolom, hogy minimum biszexuális vagyok, de eddig azt hittem, hogy csak kis mértékben. Mármint sok olyan lány van, aki kipróbálná lánnyal, de amúgy inkább a pasik érdeklik. Azt gondoltam én is ilyen vagyok, de most már kezdek kételkedni benne.

Mivel lánnyal még nem próbáltam semmit, ezért nem nagyon tudom eldönteni a dolgot.. Viszont ha barátnőm lenne, és nem pasim, akkor tuti, hogy a szex (mármint a behatolás része) hiányozna, mert azt viszont nagyon szeretem, és azt nem lehet lánnyal.

Mit gondoltok ez alapján? Leszbikus vagyok, vagy csak bi?

A férfi nemi szerv tényleg annyira taszít, ránézni sem bírok, még képen sem, és amikor pasival voltam, akkor is direkt nem néztem oda, amikor meztelen volt..

2017. ápr. 24. 22:43
 1/7 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, ez nem úgy megy, hogy én döntöm el, hogy kihez vonzódom.
2017. ápr. 24. 22:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy történt veled valamikor valami, ami miatt így reagálsz a hímtagra?

Ettől még nem leszel leszbikus, majd, ha egyáltalán nem vonz téged a férfi, akkor lehet elgondolkodni ezen. Bi esetleg, de míg nem voltál együtt nővel úgy, hogy testi vágyat is éreztél, addig nem lehet biztosat mondani.

2017. ápr. 24. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Istenem..látom, az összes válaszoló valami agyoniskolázott szakmunkás... és nyilván mindent tudnak a szexualitásról és az orientációról... nyilván ...-.-"

Szóval kedves kérdező lehetséges, hogy vonzódsz lányokhoz, de sajnos míg ki nem próbálod, te sem lehetsz benne biztos.

Ezek mellett minden hímtag pótolható...szóval a behatolás miatt ne aggódj. Arról meg igazán nem tehetsz, hogy jobban izgatnak a lányok.

Egy leszbikus lány.

2017. ápr. 24. 22:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia😃

Ne aggódj ezen tök átlagos vagy mint bárki más .. figyelj!

Nekem is vannak ilyen olyan gondolataim

Pl..hogy kinyalnék egy lànyt..làny létemre de igazàn a fiúk micsodàjàt😅 kívànom..

Nem vagy leszbikus se bi😃

2017. ápr. 24. 22:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Hogy hetero nem vagyok, az biztos, mert a lányok is tetszenek. Attól, hogy nem próbáltam még lánnyal, ezt tudom.
2017. ápr. 24. 22:57
 6/7 anonim ***** válasza:

4-es:

A válaszod előtt össz. 2 válasz volt. A szövegedben erős minősítéssel alkalmaztad a "minden" szócskát is.

A 2 válaszból az egyik az enyém, de a megfogalmazásodból ítélve kénytelen vagyok magamra venni. Ami azért érdekes, mert, mintha kimásoltad volna a válaszom lényegét, közben pedig leszólod azt.

Ez valami önkritika?

Nem kell ám ilyen feszültnek lenni. Ha nem leszbikus lennél, még azt hinném hónapok óta nem jutott abból a testrészből, amit ilyenkor ajánlani szoktak...

2017. ápr. 24. 23:10
 7/7 anonim ***** válasza:

" akkor tuti, hogy a szex (mármint a behatolás része) hiányozna"

ebből én arra következtetek, hogy voltak férfiakkal jó szexuális élményeid, hogy élvezted a fiúkkal a szexet, amit egy leszbikus biztos nem mondhat el magáról. Amúgy a női nemiszervtől nem idegenkedsz vagy azt vonzónak találod?

22/bi

2017. ápr. 24. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!