Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha megtudnák utálnának, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtudnák utálnának, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Vannak nagyon jo barataim de ha megtudjak hogy meleg vagyok... utaljak oket es nagyon felek

18/L/L

2017. ápr. 23. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
Ha ezért megutálnak nem igazi barátok és nem kár értük..
2017. ápr. 23. 11:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy előítéleteik vannak a melegekkel szemben, de valószínűleg azokkal szemben, akiket nem ismernek. Ha kiderülne, hogy egy jó barátjuk is az, aki annyira átlagos, hogy eddig fel sem tűnt nekik a szexuális irányultságod, szerintem megváltozna a véleményük a témával kapcsolatban. Még ha az nem is, téged valószínűleg akkor sem dobnának emiatt. Ha mégis, akkor rosszul ítélted meg a barátságaitok szilárdságát, ebben az esetben előbb-utóbb úgyis koppannál.
2017. ápr. 23. 11:46
 3/5 anonim ***** válasza:
31%
Nem kötelező elmondani nekik...
2017. ápr. 23. 11:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A leszbikusságot szerintem a legtöbb ember elfogadja, sőt. Szerintem ne aggódj miatta, akiket én ismerek leszbiket, mindnek sok a barátja és szeretik őket :)
2017. ápr. 23. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a 4 hozzám legközelebb álló barátomnak elmondtam, 3 közülük nagyon jól fogadta, az egyik nem.. háth. legalább kiderült hogy ki az igazi barát:) számomra egy rasszista valaki nem az.. Hiába van rendben hogy mindenki más nézeteket vall, elég "visszamaradottnak" tartom azt, aki ilyen miatt lenézi vagy kevesebbnek tartja a másikat. Nem lehet tudni a reakciókat, lehet jól viselik, de úgy vagyok vele hogy aki tényleg utálja a melegeket és ennek hangot is ad, az nem egy "túl jó ember"..
2017. ápr. 24. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!