Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek valljam be az igazat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek valljam be az igazat?

Figyelt kérdés

Van egy nő, akivel többször is lefeküdtem, egyfajta párjelölt, de még nem vagyunk együtt, nem vagyunk szerelmesek egymásba. Idáig mindig azt hazudtam elmentem, de valójában egyszer sem tudott kielégíteni (csak én őt). Eddig nem zavart, de nemrég elkezdett picit piszkálni, hogy "hú de jó lenne már egy jó kis orgazmus" amit nem maszturbációval szerzek. Illetve átfutott az agyamon az is, mi van ha férfival sem vagyok képes orgazmusra (velük még nem próbáltam).

Félek, hogy megharagudna, hogy négy hónapon keresztül hazudtam, pedig ha komolyan gondolom vele, el kéne neki mondanom, nem?

Egy biszex lány.

2017. ápr. 22. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ne azt mondd meg, hogy nem volt jó vele, inkább azt, hogy próbáljatok ki mást, ami esetleg neked bejön, és eljuttathat a csúcsra. Később, ha minden rendeződött, akkor mondhatod neki, hogy "régebben" nem volt az igazi, de most már az. Nem hazudsz, csak nem mondod el az igazat.

30/F

2017. ápr. 22. 15:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ha elmondod. Most is, a későbbi kapcsolataidban is. A kudarcokból tanulni kell és keresni a megoldást nem pedig letagadni. Ha emiatt megsértődne és nem azon lenne, hogy hogyan lehetne téged kielégíteni, akkor nem baj, ha szakítana veled, nem kár érte.
2017. ápr. 22. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 22. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha sohasem mondod el az igazat, ahogy javasolták, mert az nem hazugság, nos akkor vagy sikerül a "nagy terv" vagy nem... ...de ez mindennel így van, csak nehéz meglépni.

Mielőtt pánikba esnél, próbáld ki fiúval is, bár ha még nem csináltad, akkor feltehetőleg fiatal lehetsz, és nem hiszem, hogy egy fiatal srác majd türelmes lenne és azzal foglalkozna, hogy neked jó-e vagy sem.

2017. jún. 8. 16:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a multat ne piszkáld,nem fog változni,de esetleg megharagszik amiért hazudtál.

Legközelebb viszont mond meg hogy ez nem jött össze,hátha folytatja. Egyébként azt olvastam,hogy sok nőnek nem jön össze az orgazmus elsöre,hanem kell nekik a 2.menet is.

Azaz összeségében nekik 2dugás kell 1orgazmushoz. Szoval kitartás és energia.

2017. jún. 9. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!