Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Mi a baj a butchokkal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MaryRead kérdése:

Lányok! Mi a baj a butchokkal?

Figyelt kérdés
Komolyan! Nem értem. Tényleg a lipstick-ek jönnek be nektek? Vagy csak én szerncsém olyan, hogy nem találtam egy olyan leszbi lányt sem, akit érdekelnek, vagy eltudja magát képzelni egy butchal. Köszi a válaszokat!
2017. ápr. 16. 21:17
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
*helyesbítek. Egyet találtam és le is csaptam rá. Ô a párom. De a válaszok továbbra is érdekelnek! :)
2017. ápr. 16. 21:19
 2/17 anonim válasza:
58%
A butch az a fiúlány bitch, igaz?
2017. ápr. 16. 21:22
 3/17 anonim ***** válasza:
40%
ki mi az a butch?
2017. ápr. 16. 21:25
 4/17 A kérdező kommentje:
A fiús leszbikus.. valahogy így tudnám egyszerűen definiálni.. de ez összetettebb. :)
2017. ápr. 16. 21:27
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
Ez hülyeség, nincs velük semmi baj. Azzal sincs baj, ha "fiúsan" öltözködsz, pedig semmi közöd a leszbikussághoz, transzszexualitáshoz. Nem hiszek a nemi normatívákban. Egyszerűen hülyeség. A "férfias" viselkedés az már más. Sok nőnek talán az nem jön be. Nem tudom. Engem nem zavar, amíg vonzónak tartom az illetőt fizikailag és szellemileg is.
2017. ápr. 16. 21:27
 6/17 anonim ***** válasza:
89%

Nincs baj a butchokkal, az egyetlen baj az, hogy nicsn tiszteletben tartva, hogy mindenkinek más az ízlése.

Pl. én nem vonzódom a férfiakhoz, ergó nem vonzódom a maszkulin nőkhöz sem. Nem vonzó, ha férfias a kinézete, a kisugárzása, a viselkedése, a kinézete. Ízlés dolga.

Szó nincs arról, hogy az lenne csak a nő, aki magassarkút hord, mindig csinos meg sminkel, teljesen jó smink nélkül nélkül, tornacipőben, farmerben és pólóban de jöjjön át róla, hogy NŐ. Én ezt fiús csajokban nem látom, más meg igen. Ez van.

2017. ápr. 16. 22:06
 7/17 anonim ***** válasza:
23%

Bajom nincs velük csak nem hozzájuk vonzódom. A finom női test, az édes nevetés, a kecsesség ami megfog egy lányban. A butchok sokszor igénytelenek... most nem azt mondom, hogy te az vagy de akiket látok bulikon általában azok. Csajos csajként mindig a vékonyabb, csinos lányok jöttek be (szőkék előnyben) egyszerűen ilyen az én ízlésem. Ezen mit nem értesz? Neked is van valami ideálod, nem?

U:I: Maga az,h valaki fiúsabban öltözködik még lehet szexi (pl ha úgy öltözködik mint Ruby Rose, Kristen Stewart)

2017. ápr. 17. 00:02
 8/17 anonim ***** válasza:
25%
amit 6-os ír az nagyon igaz. Ha valaki leszbikus akkor értelemszerűen a nőiesség vonzza. Ilyen egyszerű
2017. ápr. 17. 00:03
 9/17 anonim ***** válasza:
78%

Kedves Kérdező!

Ahogy fentebb is írták, nincs baj a butchokkal, sok nőnek tetszenek a fiús lányok is :) Én nagyon nőies nő vagyok,(de nőiesen elegáns, nem k.rvás külsőre) és a hozzám hasonló nagyon nőies, (de nem plázacica!!!) nők tetszenek meg, de pl. a fiús lányok közül nagyon tetszik nekem Ruby Rose. (Bár ő szerintem mindenkinek bejön)

Viszont az is igaz, hogy Mo-n, mind a fiús, mind az unis, mind nőies leszbikusok között,sok olyan van aki slampos, igénytelen magára, és/vagy nagyon túlsúlyos. Vagy a nőies lányok közül,sok van, aki ribisen öltözik, de az sem szimpi nekem.

Csak az szeretném mondani, hogy mindenki megtalálja előbb-utóbb a párját, úgyhogy, ha valaki ad magára, a stílusától függetlenül, az esélytelen, hogy magányos marad! :)

29/nő

2017. ápr. 17. 10:43
 10/17 anonim ***** válasza:
19%
Nekem nincsen bajom senkivel, de semmi vonzót nem látok egy férfias nőben. Én teljesen Lipstick vagyok és pont az a problémám, hogy nem találok olyant, aki szintén ilyen és normális is. Semmi férfias tulajdonság nem vonz a másikban. Forever alone. :D
2017. ápr. 17. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!