Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi lányok! Mit szólnátok ha a barátnőtök le akarná vágatni a haját nagyon rövidre?
Megmondanám neki, hogy ha levágatja elverem a popsiját...
Szerintem meggondolná magát:)
Kb. 17 éves koromig derékig érő, szögegyenes hajam volt. Aztán leváhattam pontosan ilyen rövidre. Tök érdekes, hogy sokkal többen észrevettek, megdicsértek, mint előtte.
Amikor kifestettem magam, soha olyan nőiesen nem néztem ki még hosszú hajjal sem. Szerintem, akinek jól áll, jó a fejformája, anbak ütősebb egy egy ilyen frizura, mint az ipari áram. Komolyan. Ne aggódj. Tetszeni fog.
Heteroszexuális vagyok, de innentől a leszbikus csajok simán meghívtak egy italra a diszkóban.
Régi szép idők.
Én őszintén szólva nem örülnék, a barátnőmnek nagyon hosszú, seggig érő haja van, és imádom.
De ha neki ilyesmi tetszene, nyilván nem gátolnám meg benne, hogy megcsinálja. Kicsit sajnálnám a haját, de azért tetszene nekem mindenhogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!