Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nőies leszbikusok, ti milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőies leszbikusok, ti milyen nőt kerestek leginkább?

Figyelt kérdés
(Én nőies vagyok és nőies nőt keresek de eddig hiába... Ti milyen nőt kerestek leginkább?
2017. ápr. 2. 00:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
9%
#1 Miért nem előbb szoltál.....?
2017. ápr. 2. 09:13
 12/22 anonim ***** válasza:
14%
Kizárólag nőies nőkre bukom.🤤
2017. ápr. 2. 11:35
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Nagy mellüekre
2017. ápr. 2. 13:21
 14/22 A kérdező kommentje:

Akkor már értem miért nincs nagy sikerem. :D :D :D

2017. ápr. 2. 14:18
 15/22 anonim ***** válasza:
36%

Nőies lányok...vagy szolidan elegáns ingekben járók..nem tudom definiálni, de nekem többet jelent, ha vki egyetemista, és nem kell bemutatnom a Neptunt.....

20/N

2017. ápr. 2. 16:05
 16/22 anonim ***** válasza:
12%

Nem vagyok konkrétan leszbikus,de a gyönyörű nőies testhez vonzódom - láttam egy ukrán rúdtáncos csajt-hát az eszméletlen -tényleg izgató...

Tehát gondolom az ilyen típusokhoz kicsit több hévvel tudnék közeledni mint barátnő.

Nőies vagyok,de izmos is egyben.

2017. ápr. 2. 17:22
 17/22 anonim ***** válasza:
15%

Nekem mindegy,hogy milyen a stílusa csak az összkép legyen jó és tetszen a személyisége is.Én nőies vagyok.

20/L

2017. ápr. 3. 12:30
 18/22 anonim válasza:
15%

Én nőies vagyok és nőiest keresek. De stílusra lehet picit fiús,nekem nagyon bejön pl. a deszkás stílus vagy hasonló underground stílusú lányok..bár igazából ezek szerintem nem olyan fiúsak,kinek mi.De viselkedésre inkább legyen nőies.Persze mindenképp a személyiség dönt,az a legfontosabb. Azért ha valaki magára ismert,nyugodtan írhat :DD

18/L/Bp

2017. ápr. 3. 15:56
 19/22 anonim ***** válasza:
91%

A nőies és a fiús külsejű lányok is bejönnek:)

(a rövid szőke hajért viszont döglök:))

2017. ápr. 3. 21:22
 20/22 anonim ***** válasza:

Leszbikus vagyok,a lányokat szeretem...

Ha lehet akkor még nálam is nöiesebbet.

Én nem vagyok olyan igazi cicababa,de a barátnőm lehet az.

Ezt azért írom mert énbennem azért van fiusság.

Nem rövid haj,meg fiu ruhák,hanem viselkedés,meg hozzáállás,és persze ehez kell néha egy bizonyos öltözet/kiállás.

Tehát nem mindig okés a miniszoknya magasarku szandi.

Amúgy nehéz volt párt találni,az a tapasztalatom,hogy a nőies nők inkább a pasis lányokra buknak.

2017. ápr. 6. 02:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!