Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőies leszbikusok, ti milyen nőt kerestek leginkább?
Akkor már értem miért nincs nagy sikerem. :D :D :D
Nőies lányok...vagy szolidan elegáns ingekben járók..nem tudom definiálni, de nekem többet jelent, ha vki egyetemista, és nem kell bemutatnom a Neptunt.....
20/N
Nem vagyok konkrétan leszbikus,de a gyönyörű nőies testhez vonzódom - láttam egy ukrán rúdtáncos csajt-hát az eszméletlen -tényleg izgató...
Tehát gondolom az ilyen típusokhoz kicsit több hévvel tudnék közeledni mint barátnő.
Nőies vagyok,de izmos is egyben.
Nekem mindegy,hogy milyen a stílusa csak az összkép legyen jó és tetszen a személyisége is.Én nőies vagyok.
20/L
Én nőies vagyok és nőiest keresek. De stílusra lehet picit fiús,nekem nagyon bejön pl. a deszkás stílus vagy hasonló underground stílusú lányok..bár igazából ezek szerintem nem olyan fiúsak,kinek mi.De viselkedésre inkább legyen nőies.Persze mindenképp a személyiség dönt,az a legfontosabb. Azért ha valaki magára ismert,nyugodtan írhat :DD
18/L/Bp
A nőies és a fiús külsejű lányok is bejönnek:)
(a rövid szőke hajért viszont döglök:))
Leszbikus vagyok,a lányokat szeretem...
Ha lehet akkor még nálam is nöiesebbet.
Én nem vagyok olyan igazi cicababa,de a barátnőm lehet az.
Ezt azért írom mert énbennem azért van fiusság.
Nem rövid haj,meg fiu ruhák,hanem viselkedés,meg hozzáállás,és persze ehez kell néha egy bizonyos öltözet/kiállás.
Tehát nem mindig okés a miniszoknya magasarku szandi.
Amúgy nehéz volt párt találni,az a tapasztalatom,hogy a nőies nők inkább a pasis lányokra buknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!