Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Más is van/volt ezzel hasonlóan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van/volt ezzel hasonlóan?

Figyelt kérdés

Szóval már régóta bennem van, hogy úgy érzem vonzódok a lányokhoz is. Eddig csak fiúkkal volt kapcsolatom, de valahogy nagyon hamar elkezdtem undorodni az egésztől. Tényleg az egész szex dologtól .Szerintem nem normális, hogy csak akkor tudok lefeküdni a barátommal, ha iszok előtte, pedig az elején jó volt.

És egy idő után mindig lányokról fantáziálok, még akkor is ha a barátommal csinálom.

Volt, hogy táncoltam lányokkal, és tényleg benedvesedtem. Ez fiúkkal sosem fordult elő. Lányokkal sokkal jobb csókolózni is. Sokkal másabb.

A probléma az, hogy nem merek lányokkal kapcsolatot kezdeni. Valami megakadályoz belül. A társadalmi nyomás, a szüleim nyomása, akik szerint ez egy betegség . A barátaim se fogadják el a melegeket, nem is mertem nekik elmondani. És így úgy érzem, hogy belül nem tudom elfogadni azt amilyen vagyok, emiatt nem tudnám magamat tényleg odaadni egy kapcsolatnak, mert úgy érezném, hogy ez nem normális. Volt már valaki így? Értitek, hogy kb. mit próbálok elmondani? Mit csináljak szerintetek?

20/L

2017. márc. 21. 19:16
 1/2 anonim ***** válasza:
69%
Keresel sulit, vagy munkát Svédországban (csak írtam valamit), összejössz egy szép lánnyal és élitek az életet. Vagy... Maradsz ahol vagy, tovább foglalkozol azzal ki-mit gondol, elmegy az életed és boldogtalanul halsz meg. Sarkítva ennyi.
2017. márc. 21. 19:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Helyzet az,a míg ennyire gyerek vagy és mindenki más véleményére adsz csak, nem állsz bele, hogy bizony téged a nők érdekelnek, addig ne csinálj semmit. De tényleg, csalódni fogsz.

Szó nincs arról, hogy kiállsz ország-világ elé, hogy emberek, én bizony a puncit szeretem, hanem hogy magad előtt felvállalod. Őszintén, a társadalmat ki nem tojja le? A szülők egy másik téma, de amíg nem önállósodsz, nekik fölösleges pedzegetni. Ez az egyik.

A másik, hogy fel kell fogni, a melegség nem betegség, se semmi, kb. annyira tényező, minthogy a szemed milyen színű vagy hanyas a lábad. Kész, ennyi. Magánügy, ki mit szeret. A nők érdekelnek? Király, ismerkedj nőkkel akkor.

Vagy éled az életed vagy marad a boldogtalanság és az önmarcangolás. Nyilván kell persze időt adni magadnak és megbarátkozni a gondolattal, de fölösleges túl sokat emózni a helyzeten, az élet annál rövidebb.

2017. márc. 21. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!