Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Ti hogy reagálnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogy reagálnátok erre? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

Tehát,hogy reagálnátok,ha egy másik lány,akit ismertek is(pl.osztálytárs,barátnő,unokatestvér,szomszéd) elkezdene simogatni és intim helyen fogdosni titeket?

Elsősorban 15-19 év közti lányok válaszát várom!Kort légyszi írjatok!

2017. márc. 16. 18:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

osztálytárs,barátnő,szomszéd:vissza simizném.aztán puhatolóznék,hogy csak baráti simi vagy van benne szerelem is?

unkatestvér:őt is visza simizem.azért az kicsit bizarr volna ha szerelmes lenne belém és azért simizne.

17/L/bi

2017. márc. 22. 20:27
 12/16 anonim ***** válasza:
80%

Lehet, bennem van a hiba, de nálam az osztálytárs és az unokatestvér nagyon nem esik egy kalap alá ebben a témában.:D

Egyébként osztom a többiek álláspontját, csak attól esne jól az ilyesfajta közeledés, akihez vonzódom is (bármilyen meglepő, nem jön be minden egyes lány), és tőle sem akárhol, akármikor. Ehhez helyzet kell.

2017. márc. 22. 23:03
 13/16 anonim ***** válasza:
46%

Én szeretem ha simogatnak,ölelnek.

Mondjuk azért a lábam közén ne nyuljon és na markolássza melleimet,de amúgy nem bánom.

Nyilván nem mindenkinek engedem,van egy olyan baráti köröm ahol ezt tudják,ott lehet. Aki a körön kivül esik azt elhajtom,vagy probáljon a körönbelülre kerülni.

Nem állitom hogy szigorúan hetero vagyok,de lány iránt szerelmet vagy hasonlót még nem éreztem.

17/l

2017. márc. 23. 03:03
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Tetszene. Főleg hogy van egy lány unokatesóm aki iránt gyengèden érzek. 23 L
2017. márc. 23. 08:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Az első reakcióm mindenképp az lenne, hogy "miafasz".

Kérdés és megegyezés nélkül elkezdeni simogatni bárkit is intim helyen szexuális zaklatás, egyáltalán nem örülnék neki. Még akkor is fura, ha a semmiből "odanyúl", hogyha randizunk. Szóval röviden összefoglalva; kiakadnék.

17/l/l

2017. ápr. 2. 23:08
 16/16 anonim ***** válasza:
46%

Nem zavarna, szerintem még élvezném is:D

Én már többször is voltam ilyen helyzetben:D Másod unokatesómmal, aki egyben egészen kicsi korom óta nagyon jó barátnőm. Sokszor aludtunk egymásnál, és többször is megtörtént, hogy simogattuk egymást, csókolóztunk, összedörgöltük a puncinkat, ilyesmi. Először zavarban voltam, de nagyon élveztem:)

Ugyanez a legjobb barátnőmmel, de vele csak egyszer.

15/L/bi

2017. ápr. 29. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!