Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Ti hogy reagálnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogy reagálnátok erre? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

Tehát,hogy reagálnátok,ha egy másik lány,akit ismertek is(pl.osztálytárs,barátnő,unokatestvér,szomszéd) elkezdene simogatni és intim helyen fogdosni titeket?

Elsősorban 15-19 év közti lányok válaszát várom!Kort légyszi írjatok!

2017. márc. 16. 18:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

heteróként én nagyon zavarban lennék, és leállítanám a dolgot, valószínűleg en onnantól nem is barátkoznék a csajjal

szóval ha heterót akarsz simogatni, ne tedd

18l

2017. márc. 16. 18:21
 2/16 anonim ***** válasza:
56%

Szia!

Hetero vagyok. És nekem a puszi,ölelés sem fér bele egy lànnyal. Mert nem szeretem ha a sajàt nemem ennyire az intim szférámba hatol. Még a baràtnőimnek sem engedem ezt.

Ezért ha engem valaki elkezdene simogatni biztos,hogy leállítanàm és megkérdezném tőle, hogy " mi a fa.t csinál?" deee nem is hagynàm magamat. :D

Én a Férfiakat szeretem:D

L

2017. márc. 16. 18:21
 3/16 anonim ***** válasza:
89%

Én heteró vagyok, de szeretem az élvezetes dolgokat, szóval nekem még több is beleférne, ha megadja nekem amire vágyom.

17l

2017. márc. 16. 18:44
 4/16 anonim ***** válasza:
64%

Én a lányokat szeretem, de ez közel sem jelenti azt, hogy a páromon kívül bárkitől elfogadnám az ilyesféle közeledést.

L

2017. márc. 16. 18:53
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Elfutnék és többet nem beszélnék vele.. attól hogy a lányok (is) bejönnek , az nem azt jelenti hogy mindenkibe szerelmes vagyok és bárkire rá vagyok izgulva annyira hogy hagyjam az ilyet
2017. márc. 16. 19:03
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Én kimondottan a lányokat szeretem,viszont eléggé távolságtartó vagyok,nehezen engedek be bárkit is az intimszférámba.

Egy ölelés is feszültté tud tenni,pláne ha még benyúl a lábam közé!

Nem hagynám,akkor se ha bejön az illető.Tartsuk a protokollt

22/LL

2017. márc. 16. 19:30
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Leszbikus vagyok, de nagyon zavarba jönnék, ha egy lány, akit addig a barátomnak hittem csak úgy elkezdene simogatni.

Attól még, hogy valaki meleg, nem azt jelenti, hogy potenciális szexuális partnerként tekint mindenkire a saját neméből.

Sajnos akad több olyan ismerősöm, aki szentül hiszi, hogy a homoszexualitás egyenlő a kicsapongással, partnerek gyors cserélgetésével, úgy általában a vad szexuális élettel.

2017. márc. 17. 18:33
 8/16 anonim ***** válasza:
63%
És én még azt hittem, hogy csak a férfiak közt van sok látens homo, aztán elolvastam pár kommentet.. :D
2017. márc. 17. 20:30
 9/16 A kérdező kommentje:
Na és akik azt írták,hogy rászólnának,meg leállítanák,mit tennének,ha ennek ellenére is folytatná az illető?Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat,jöhetnek még!
2017. márc. 18. 10:49
 10/16 anonim válasza:
32%
Fhu hat zavarbaejto lenne az tuti de jo lenne:) 16 vagyok
2017. márc. 19. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!