Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy reagálnátok erre? (Többi lent! )
Tehát,hogy reagálnátok,ha egy másik lány,akit ismertek is(pl.osztálytárs,barátnő,unokatestvér,szomszéd) elkezdene simogatni és intim helyen fogdosni titeket?
Elsősorban 15-19 év közti lányok válaszát várom!Kort légyszi írjatok!
heteróként én nagyon zavarban lennék, és leállítanám a dolgot, valószínűleg en onnantól nem is barátkoznék a csajjal
szóval ha heterót akarsz simogatni, ne tedd
18l
Szia!
Hetero vagyok. És nekem a puszi,ölelés sem fér bele egy lànnyal. Mert nem szeretem ha a sajàt nemem ennyire az intim szférámba hatol. Még a baràtnőimnek sem engedem ezt.
Ezért ha engem valaki elkezdene simogatni biztos,hogy leállítanàm és megkérdezném tőle, hogy " mi a fa.t csinál?" deee nem is hagynàm magamat. :D
Én a Férfiakat szeretem:D
L
Én heteró vagyok, de szeretem az élvezetes dolgokat, szóval nekem még több is beleférne, ha megadja nekem amire vágyom.
17l
Én a lányokat szeretem, de ez közel sem jelenti azt, hogy a páromon kívül bárkitől elfogadnám az ilyesféle közeledést.
L
Én kimondottan a lányokat szeretem,viszont eléggé távolságtartó vagyok,nehezen engedek be bárkit is az intimszférámba.
Egy ölelés is feszültté tud tenni,pláne ha még benyúl a lábam közé!
Nem hagynám,akkor se ha bejön az illető.Tartsuk a protokollt
22/LL
Leszbikus vagyok, de nagyon zavarba jönnék, ha egy lány, akit addig a barátomnak hittem csak úgy elkezdene simogatni.
Attól még, hogy valaki meleg, nem azt jelenti, hogy potenciális szexuális partnerként tekint mindenkire a saját neméből.
Sajnos akad több olyan ismerősöm, aki szentül hiszi, hogy a homoszexualitás egyenlő a kicsapongással, partnerek gyors cserélgetésével, úgy általában a vad szexuális élettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!