Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tenyleg szinte senkinek nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg szinte senkinek nem jonnek be a fiusabb csajok?

Figyelt kérdés

Szerintem egy leszbikus, fius csaj us no, vagyis en annak erzem magam

Humoros is vagyok,egyutterzo, nem vagyok otthon ulos tipus sem, sportosan elegansan oltozom stb.Hol bujkalnak azok a csajok akik a fiusabb csajokra buknak?

2017. márc. 13. 19:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nekem tetszenek, mindaddig míg a természetükben nem mutatkozik a pasis gondolkodás és nemtörödömség.

Külsőre tetszik, ha kicsit fiúsabb a lány, de belsőre mégiscsak legyen már lány :)

18LL

2017. márc. 13. 20:07
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha férfipólót vagy férfiinget hord egy lány, akkor az nekem nagyon bejön :P
2017. márc. 13. 20:12
 3/15 anonim ***** válasza:
22%

lehetsz fius sokféleképpen

de ne légy férfias mert az már undorító

kíváncsi lennék rád mijen egy szexparti veled

2017. márc. 13. 20:25
 4/15 anonim ***** válasza:
20%
Nekem nem jönnek be.Egy férfi legyen férfias,egy nő nőies.
2017. márc. 14. 00:29
 5/15 anonim ***** válasza:

Én nem vettem ezt észre amit mondasz, szerintem elég népszerűek a fiús lányok. Nekem pl. bejönnek, írj, ha van kedved ismerkedni:)

19/L

2017. márc. 14. 12:12
 6/15 anonim ***** válasza:
Hol élsz kedves kérdező? :D Én egyetlen egy fiús nőt nem találok a közvetlen környezetemben akinek nem lenne barátnője sajna....
2017. márc. 14. 14:25
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem meg csak a fiús lányok tetszenek speciel.
2017. márc. 14. 14:27
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is fius vagyok és sokszor kapok emiatt elutasítást! Vannak olyanok akiknek a fiúsak tetszenek csak kevés.Akinek van kedve írhat :)
2017. márc. 14. 14:43
 9/15 anonim ***** válasza:
68%

Én csakis a tomboyokhoz, butch-okhoz vonzódom, ha ez megnyugtat. :D (Én is tomboy vagyok.)

18/L/Bi-andro

2017. márc. 14. 18:55
 10/15 anonim ***** válasza:
75%

Addig a pillanatig jön be amíg be nem jelenti h ő kicsit olyan transz beütésű,és nem bánhatok vele nőként az ágyban. Ha fiúsabb,de semmi baja a nemével,akkor nincs semmi baj :) nekem ennyi a lényeg. leszbikus vagyok és nőre vágyom! az lehet fiús is,lányos is,csak fejben legyen minden rendben.

22LL

2017. márc. 15. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!