Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha valaki nem ijjed meg elsőre?
Figyelt kérdés
Amikor rájöttem hogy leszbikus vagyok akkor szinte meg sem ilyedtem tőle sőt inkább örültem neki ez azért lehetett mert végre megtaláltam önmagamat vagy miért? A kérdést igazából azért tettem ki mert szinte mindenki azt mondja hogy ő nagyon megijjedt és hogy elkezdett fiúkkal járni...2017. febr. 19. 23:02
1/4 anonim válasza:
Én sem ijedtem meg, amikor megtudtam, hogy biszex vagyok..
2/4 anonim válasza:
Szerintem te inkább a helyesírásodtól ijedj meg!
"ijjed" "ilyedtem"
Hányféleképpen tudod még leírni?
3/4 anonim válasza:
Szerintem meg azért örültèl meg mert azt hiszed hogy ettől más leszel és nem ugyanaz a szürke unalmas tini mint a korodbeli :)
4/4 anonim válasza:
Örülj neki, hogy lelki gondok nélkül el tudtad fogadni, hogy a saját nemedhez vonzódsz. Sajnos sokan depresszióba esnek ilyenkor, nekik nagyobb gondjaik vannak emiatt mint neked hidd el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!