Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Ti is éreztetek már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti is éreztetek már utálatot a férfi nem iránt? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Annyira utálom,hogy nő vagyok,jól is nézek ki,de nekem kellek annak,akibe szerelmes vagyok,mert nem vagyok pasi,mivel ő hetero.Annyira utálom a pasikat.Ha ők nem lennének,akkor ez a lány már az enyém lehetne.Még jó,hogy nincs senkije,mert ki is tudnám herélni a pasiját,annyira utálnám.Ti voltatok mar hasonlóan? :D
2017. febr. 10. 02:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

én is beleszerettem egyik barátnőbe aki hetero és ez annyira rossz mert ő egy fiút szeret (a fiú nem viszonozza) és nem engem legalább is nem úgy ahogy én őt :( ő ezt nem tudja és félek is elmondani neki mert nem akarom, hogy a barátságunk tönkremenjen e miatt

szóval megértelek bár én szeretem a fiúkat (ez a lány kivétel más lány iránt nem éreztem soha semmit) és azért nem akarnám, hogy ne legyenek csak ez az egy akit a barátnőm szeret ő nem kéne vagy csak nem kellett volna találkozniuk

ugyanakkor meg azt akarom, hogy boldog legyen és ha neki ehhez ez a srác kell akkor hagynom kell de a srác meg olyan idióta, hogy neki meg nem kell barátnőm, hogy ez teljesen felidegesít

hu bocsi kedves kérdező, hogy én itt így ki adtam magamból csak ez most jól esett

2017. febr. 10. 19:37
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A legjobb barátaim fiúk. És igen, átérzem a szenvedést, amikor a kiszemeltnek barátja van, de ha mondjuk pasi lennél, akkor is lecsaphatná a kezedről egy másik pasi, illetve ha nem lennének férfiak, akkor is lehet, hogy egy másik nővel járna, és nem veled.
2017. márc. 7. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!