Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok! Menstruáció...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Menstruáció alatt hogyan oldják ok meg a szexet?

Figyelt kérdés

2017. febr. 8. 07:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%

Ez hülyeség hogy ki bír ki 5 napot szex nélkül.

Mi folyamatosan hónapokat vagyunk kénytelenek kibírni a távolság miatt,és ez már 6,5 éve. Ha együtt vagyunk és pont akkor menstruál az egyikünk abban az egy hétben akkor azt is kibírjuk nélküle.

Tehát menstruáció alatt nem szexelünk. Ennyi a megoldás.

2017. febr. 8. 22:59
 12/13 anonim ***** válasza:
75%
#3-as vagyok: mivel kaptam bőven :-P Két nap után kockásra kaparom magam. Szex nélkül nem működök, nem tudok koncentrálni, elvonja a figyelmem, hogy csak az jár a fejemben. Ellenben a kérdés az volt, hogy ki hogyan oldja meg az alatt :-P Tehát arra nem az a válasz, hogy nem oldja meg, pitsák :-D #5 és #7 is én voltam: meg lehet oldani: tampon mellett a nyalás működik; van szextampon és van aki nem finnyás :-P De ti okoskák a kérdésre nem válaszoltatok (az, hogy nem oldjátok meg, az nem válasz arra, hogy hogyan oldjátok meg :-P ) csak engem ekéztetek ... Ezért kár itt válaszolgatni :-P
2017. febr. 8. 23:18
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem szokott zavarni, feláldozgató pléd, vagy ha azt nem szeretné a partner... Akkor tényleg lehet nyalni tampon mellett is. Vagy ki is lehet bírni azt az egy hetet amíg tart, ha nem egyezik bele a másik mert neki nem jó. Szval szerintem ez teljes mértékben csak megbeszélés kérdése. És beszélgetésből még sosem származott problémám :))
2017. febr. 9. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!