Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Bele szerettem az edzombe,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele szerettem az edzombe, mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 eve ismerem, es mar akkor felfigyeltem ra. Egyre szimpibb lett, amugy is baratsagos velem. Es ugy erzem, hogy bele szerettem. Neha ugy erzem, hogy nez, sot neha eleg hosszan osszenezunk, meg viccelodunk egymassal. Merem kockaztatni hogy neha meg is nez, es aa nem tudom mi van. Van baratja, de olyan furan viselkedik, nem tudom hova rakni a dolgot... mit tegyek?

2017. jan. 18. 21:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%

Most körülbelül úgy csinálsz, mintha milyen oltári nagy ritkaság lenne az, hogy valakinek olyan jön be vagy olyannal kezd ki, akinek párja van. (+ lehet biszex is az edző.)

Nem kell úgy csinálni, mintha ezzel most elhozná a kérdező a világvégét. Ő dolga, Ő döntése, hadd tegye azt, amit jónak lát.

Legközelebb inkább a kérdésre válaszolással töltsd el az időt (ha már itt vagy) és ne kioktasd.

Amúgy pedig csatlakozom az előttem szólókhoz! - (persze az értelmesebbekhez.)

2017. febr. 5. 12:05
 12/17 anonim ***** válasza:
68%
A kérdésre válaszoltam. Azt kérdezte, mit tegyen. Azt válaszoltam, bunkóság és mérhetetlen nagy önzőség olyasvalakit zaklatni a szerelmével, aki párkapcsolatban él. De persze igazatok van, mindenki úgy lesz r**anc, ahogy szeretne. Joga van hozzá. Tény.
2017. febr. 5. 14:04
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
Igaza van az 51%-osnak, gerinctelenség más kapcsolatába belerondítani és TELJESEN MINDEGY hogy ki melyen nemű a történetben.
2017. febr. 5. 14:35
 14/17 anonim ***** válasza:
65%

Az igaz, hogy pofátlanság.

De 10 emberből szerinted hány követtett el ilyesmit? Legalább 8!

Én már úgy vagyok vele, hogy mi a f**znak tartsam tiszteletben ha más nem tartotta/tartja az enyémet?!

- Tudom nem épp okos felfogás, de... kevesebb csalódás.

2017. febr. 5. 23:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
probalkozni lehet sztem, ha igaz a szerelem úgyis lepattan ;)
2017. febr. 6. 00:07
 16/17 anonim ***** válasza:
71%

Aham, szóval ha másnak már kirohadt a gerince, b***sszunk bele, rohasszuk ki a magunkét, mer a Gipsz Jakab is megcsinálta, nekem is szabad, ugye? (Nem ismerős ez a fajta ujjal mutogatás, hogy melyik korosztályhoz tartozik? "Debezzegő." Megragadtunk ezen a szinten?)

Gondoltam érdekelheti itt az elbizonytalanodókat és tanácsra várókat a dolog erkölcsi oldala is, de elfelejtettem hogy a XXI. században vagyunk. A tisztesség és becsület nem divat, mert ha Kasza Blanka megcsinálhatta a mocskosságot, akkor mindenki más is, ugye, és közben még makulátlan is marad.

Én kérek elnézést.

2017. febr. 6. 16:40
 17/17 mojam válasza:
Edzd meg azt az edzőt ;D
2017. máj. 1. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!