Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele szerettem az edzombe, mit tegyek?
Most körülbelül úgy csinálsz, mintha milyen oltári nagy ritkaság lenne az, hogy valakinek olyan jön be vagy olyannal kezd ki, akinek párja van. (+ lehet biszex is az edző.)
Nem kell úgy csinálni, mintha ezzel most elhozná a kérdező a világvégét. Ő dolga, Ő döntése, hadd tegye azt, amit jónak lát.
Legközelebb inkább a kérdésre válaszolással töltsd el az időt (ha már itt vagy) és ne kioktasd.
Amúgy pedig csatlakozom az előttem szólókhoz! - (persze az értelmesebbekhez.)
Az igaz, hogy pofátlanság.
De 10 emberből szerinted hány követtett el ilyesmit? Legalább 8!
Én már úgy vagyok vele, hogy mi a f**znak tartsam tiszteletben ha más nem tartotta/tartja az enyémet?!
- Tudom nem épp okos felfogás, de... kevesebb csalódás.
Aham, szóval ha másnak már kirohadt a gerince, b***sszunk bele, rohasszuk ki a magunkét, mer a Gipsz Jakab is megcsinálta, nekem is szabad, ugye? (Nem ismerős ez a fajta ujjal mutogatás, hogy melyik korosztályhoz tartozik? "Debezzegő." Megragadtunk ezen a szinten?)
Gondoltam érdekelheti itt az elbizonytalanodókat és tanácsra várókat a dolog erkölcsi oldala is, de elfelejtettem hogy a XXI. században vagyunk. A tisztesség és becsület nem divat, mert ha Kasza Blanka megcsinálhatta a mocskosságot, akkor mindenki más is, ugye, és közben még makulátlan is marad.
Én kérek elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!